15.1.2013

Kun halvalla saa

Luokseni päätyi sarja essien lakkoja, kun en voinut vastustaa tarjousta saada ne halvalla :)


2013-1-15_1

Kyseessähän on viime syksyn kokoelma, jonka sain ihan hienossa laatikossa. Kuvassa siis vasemmalta oikealle don't sweater it, head mistress, recessionista, skirting the issue, stylenomics ja miss fancy pants.

2013-1-15_2

Tässä vielä lakat tikuilla. Jostain syystä vain näitä oli vaikeaa saada kuvaan oikean värisenä, nämä ovat tässä ihan liian vaaleita. Pullokuvat antavat paremman käsityksen väreistä. Kamerani vain vissiinkin päätti, että se ei näin synkkiä värejä kuvaa vaan on lisättävä valoisuutta. 

Nämähän siis eivät todellakaan ole yhtään minun värisiäni. Eivät siis mitenkään olisi minulle päätyneet, jos en olisi halvalla saanut :D Mutta ei harmita, nämä ovat todellakin tyylikkäitä lakkoja. Jos pitää joskus kynsille saada lakkaa, joka ei ole liian räikeää niin nämä ovat ihan varmasti ensimmäisenä listalla.

Ja onhan näissä se leveämpi sivellinkin. Aiemmat essieni olen tilannut ulkomailta, joten niissä ei yhdessäkään tätä ole. Voin kyllä uskoa, että tällainen leveämpi sivellin on kätevämpi kuin tuo ohut.

11 kommenttia:

 1. Halvalla saa mutta paljollako ja mistä? :) Essiet on kyllä ihania ja etenkin se leveä suti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nämä on napattu paikkakunnan Facebook-kirppikseltä. Jokseenkin jokaisella paikkakunnalla taitaa olla jokin ostaa/myy/vaihtaa -palsta siellä. Joku myi koko avaamattoman kokoelman hintaan 40 €. Oli mun mielestä halpaa :D

   Poista
 2. No täytyy kyllä myöntää ettei nää hirveesti ole niitä sun värejä! :D Mutta kuten mainitsit, joskus on hyvä mennä pois siltä mukavuusalueelta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on :) Tuleepa vähän erilaisia kynsiä välillä tähänkin blogiin! Pitäisi useamminkin ostaa semmoisia lakkoja jotka ei ehkä ihan ole oman värisiä :D

   Poista
 3. Sitä monesti ostaa jos halvalla saa ,vaik ei tykkäis tai tarttis =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnän kyllä syyllisyyteni :) Jos vaan halvalla saa, niin tulee ostettua!

   Poista
  2. Onneksi en oo sit ainoa ,mä oon sulo vilen 2 jos halvalla saa yleensä ostan =)

   Poista
 4. Mitä tulee väreihin, niin eihän nää toki niin räiskyviä ole mihin sun kynsillä tottunut. Mutta mukavia värejä kyllä, kiva välillä ehkä kokeilla jotain "ei niin omaa" :)

  Sinulle on haaste blogissani!

  http://lifeofbambi.blogspot.fi/2013/01/haasteita-pukkaa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähempi tulee tosiaan ostettua ja käytettyä tällaisia hillittyjä värejä :)

   Kiitokset haasteesta, pitääpä käydä katsomassa!

   Poista
 5. Vauu... munkaan mielestä ei oo paha hinta toi 40€ Essien lakkakokoelmasta! Miss Fancy Pants on ihana<3! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin päädyin ensimmäisenä kokeilemaan miss fancy pantsia :) Ehtisin vaan joskus postaamaankin... No, tulee ne tänne kun ehtii!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...