31.1.2013

Kun ei voi vastustaa

Piti taas sortua. Tosin olen kyllä ollut tässä tammikuussa kovin kilttinä enkä ole lakkoja pahemmin tilaillut. Mutta kun bongasin holoja halvalla niin olihan niitä hommattava. Kun eivät maksaneetkaan juuri mitään.

2013-1-30_1

Sorruin siis nähin Perfect Holographiceihin. Ja ovathan nämä holoa, ei siitä minnekään pääse. En raaskinut alkaa näitä tikuille lakkailemaan kun ovat niin pieniä muutenkin :) Jotenkin näissä vaan hirveän helposti tuo väri erottuu lakan pinnalle ja sitä saa ihan tosissaan sekoitella sitten takaisin sekaan.

Eli kesää odotellessa :) Vaikka onhan holot tietty kivoja minä vuodenaikana tahansa. Vaikka jäivätkin ne Color Clubin holot ostamatta kun se niiden tulo kesti niiin kauan.

Ja jos alkoi kiinnostaa, että mistä näitä oikein saa ja miten sieltä saa tilattua, Sissi teki ihan vasta oikein hyvän tutoriaalin asiasta :D


8 kommenttia:

 1. Ihania .Paljon maksoi setti posteineen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni jäi vähän alle 20 euron posteineen. Tosin nämähän tulee EU:n sisältä joten ei huolta tullirajoista :D

   Poista
  2. Ok tosi ihania ,mikäs se paikka olikaan .Täytyy harkita ja mikäli viel saa

   Poista
  3. Paikkahan selviää tuolta Sissin postauksesta :)

   Poista
 2. Minä tilasin myös nuo kaikki :D kun kerran halvalla sai niin eihän sitä voinut vastustaa mahdollisuutta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi aika moni sortua :D Itse kyllä tykkään näistä, sillä omissa kokoelmissani ei muita oikein lineaarisia holoja ole.

   Poista
 3. Voi ei, ihania!! Miksi mä en huomannut noita, kun vasta tilasin tuolta paikasta.. Ostin vaan samanmerkkisen cracklen :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tuo kauppa on kyllä kaikkea muuta kuin helppokäyttöinen... Hirveän vaikeaa sieltä on mitään löytää jos et tiedä mitä olet hakemassa. Eikä aina löydy sittenkään.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...