24.10.2012

Ja lisää sydämiä.

Jossain mielenhäiriössä otin ja tilasin sitten Ebaysta itselleni No Way Josen. Olisi sit varmaan kannattanut vähän katsoa vaikka swatcheja ensin eikä vaan rynnätä menemään kun kerran halvalla sai.

2012-10-23_1

2012-10-23_2

Tämä ei sitten yhtään ole mun väri. Eikä omaan silmääni ole muutenkaan erityisen ihana. Voisko joku selittää, että miksi tämä on niin haluttu? Varjossahan tämä näyttää violetille ja sen värinen tämän kai pitäisikin olla. Mutta kuten aurinkokuvasta näkyy, se on aika lähellä pinkkiä. Onhan siinä jotain tuollaista kimalletta, mutta ei mitään mitä ei muistakin löytyisi.

En ole siis vieläkään mieltynyt pinkkiin. En sitten millään. No, otetaan tää vaikka siedätyshoitona sitten. Jospa se vielä jonain päivänä minunkin silmääni alkaisi miellyttämään.

2012-10-23_3

Tähän piti sitten koittaa saada muuta väriä leimaamalla. Arvelin, että Wild at Heart toimisi tässä ja veisi liian pinkkiyden pois. Kyllähän se auttoi, mutta ei näitä edelleenkään kauaa jaksanut katsella. Tosin näillä kynsillä tuli käytyä syömässä oikein maukasta kanaa ja muutenkin vietettyä oikein mukava ilta :D

7 kommenttia:

  1. Se on haluttu, koska se on niin hirmuisen kaunis lakka ja harvinainen. :) Se nyt ei vaan sitten taida olla sun värisi, musta se on ihan älyttömän nätti.. iih.. ja sitä paitsi muutenkin tykkäsin kovasti, se esim. levittyi kuin unelma.

    Kauniit kynnet, vaikket itse tykännytkään :D
    -Papu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se vähän on, ettei makuasioista voi kiistellä :) Kaipa tuo paikkansa lakkalaatikossa vielä ansaitsee, saattaahan se olla että se alkaa vielä silmääkin miellyttää!

      Poista
  2. Voi ei, se on NIIN kaunis !!! Harmi, ettet tyksi.
    Harmittaa, kun en sitä silloin tilannu, kun niitä oli muutama eBayssa. =(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin sitten osua sinne ebayhin sopivaan aikaan, kun tuo siellä silloin oli. Jospa niitä vielä sinne ilmestyisi!

      Poista
    2. Menin samantien kommentin kirjoitettuani ebayhin tsuugailee kyseistä lakkaa, ja nyt se on tulossa kotiin parin kaverinsa kanssa... =D
      Tais olla vielä halvempi kuin se, minkä aiemmin bongasin.

      Poista
  3. Tosi kauniin värinen. Olen ehkä pinkki intoilija ^_^ toi leimaus sopii hyvin tohon lakkaan ja sun kynsiin. Minä pidän paljon noista kynsistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ja varmaan tässä tosiaan osansa on sillä, että pinkki ei vaan ole mun värini. Vaikka tämähän on kai enneminkin lila, mutta jossain valossa se vaan on pinkki.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...