21.10.2012

Sydänten vallankumous

Seuraavaksi halusin kokeilla onko tuo Essien blanc oikeasti hyvä vai ei. No, sain ainakin kynnet valkoiseksi. Mutta en tiedä oliko se nyt sitten paras valkoinen ikinä. Pitää varmaan tässä joku päivä kokeilla niin, että lakkaa osan kynsistä Alpine Snowlla ja osan tällä blancilla. Sitten sen varmaan saa selville, että kumpi on enemmän mun mieleeni.

Ja tästä ei sit näköjään tullut otettua kuvia yksistään. Mutta ne siis on valkoiset. Eipä se pelkkä valkoinen lakka kynsillä nyt niin kovin kummoisen näköinen ole.

Päälle leimasin Color Clubin Revvolutionilla. Ja sehän toimi siinä kuin unelma. Miksihän tämänkin ostamisessa kesti näin kauan? Ihan varmaan tulen leimaamaan tällä toistekin. Ja ehkäpä pitää joskus kokeilla lakatakin tällä, tosin näin talvea vasten ei taida olla paras aika. Epäilen suuresti, että lakka ei kovin ihmeelliseltä näytä ilman auringonpaistetta.


2012-10-21_1

2012-10-21_2

Näissä kynsissä viihdyin oikein hyvin. Jostain syystä nämä miellyttivät silmääni oikein kovasti, vaikka ovatkin hyvin yksinkertaiset.

10 kommenttia:

 1. Nää on tosi söpöt! Kivat nuo sydänleimat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin :) Noi leimat on tosi kivat.

   Poista
 2. Hienot kynnet ja ihanan värinen tuo ColorClubin-lakka:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Revvolution on kyllä aika ihana :)

   Poista
 3. Nätit. :) Nuo sydämet on tosi hienoja Mistä laatasta ne on?
  Mulla on tällä hetkellä Revvolution himotuslistalla. Seon niin hienon näkönen lakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tosi huono aina muistamaan mistä laatasta mikäkin on, mutta Googlen avulla sain selvää että laatta on BM-317

   Poista
 4. Oi, onpas tosi söpöt kynnet! Itse olen tykännyt Blancista selvästi enemmän kuin Alpine Snow'sta, mutta parannettavaa ois siinäkin. Valkeat ja keltaiset on ilmeisesti aina jotenkin hankalia. -Papu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sitä oikeasti täydellistä valkoista ei taida olla olemassakaan. Tai keltaista. Tai oikeastaan tuo Lemondrops on yllättävän hyvä keltainen lakka.

   Poista
 5. Tykkään minäkin! Ostin muuten juuri Blancin mutta on sillä kapealla sudilla...harmi, mutta kun sai halvalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä samaisella kapealla sudilla on tämäkin eli halvalla USAsta tilattuna. Pitäisi varmaan joskus ostaa täältäkin joku essie, jotta näkisi onko se suti oikeasti niin ihana kuin kaikki sanoo!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...