5.10.2012

Toiveita ja terveisiä vol 1

Elämä aina kivasti tulee väliin, eikä saa tehtyä sitä mitä aikoo ja suunnittelee. Ajattelin nyt kuitenkin kertoa, että palautteenne on luettu. Hirmuiset kiitokset kaikille, jotka viitsitte ajatuksianne jättää! Varmaankin osasta teen kyselyn tuonne sivupalkkiin, mutta käydäänpä tässä nyt jotain läpi. Ja tästä tuli niin pitkä, etten viitsi kerralla tätä postata. Toinen postaus siis luvassa lähiaikoina.

Ja selvennyksenä vielä niille, jotka olivat ihmetelleet miten todistaa vanhuutensa: jos kuvasi näkyi tuolla Googlen käyttäjäraadissa, ei ollut tarpeen pistää siihen kohtaan mitään :) Olin ilmeisesti ilmaissut itseni epäselvästi, tarkoitus oli osoittaa tämä vain niille, jotka mahdollisesti lukevat jotenkin muuten tätä blogiani. Mutta olihan se kiva lukea mitä näistä tänne suoltamistani jutuista oli kenellekin mieleen jäänyt!

Muutama oli toivonut tutoja. Itse en koe olevani kykenevä tekemään mitään tutoa mistään, sillä kaikki ideat on varastettu jostain ja joku muu on jo tehnyt 100 kertaa paremman tuton asiasta. En koe osaavani mitään tekniikkaa niin järjettömän hyvin, että osaisin sitä kenellekään muulle opettaa. Mutta jos jollakulla on tarkempi idea siitä, että mikä tuto tässä pitäisi vääntää, kommenttiboksi on avoinna.

Toisekseen oli toivottu videoita. Niitä ei näillä näkymin ole tulossa, ihan jo siitä syystä ettei ole videokameraa. Tai on, jokin iäisyyden vanha kasetille tallentava rohmu, jolta en tiedä saanko videoita enää edes siirrettyä koneelle (firewire, you see). Tuolla pokkarilla jolla kynsikuvani otan voi ottaa jotain videota, mutta sen resoluutio on niin surkea että ei niitä kannata kenellekään esitellä. Ja vaikka olisikin kamera, en voi sietää omaa ääntäni. Tietty jos jaksaisi vääntää videon teksteillä ja taustamusiikilla, mutta se on niin aikaavievää hommaa etten usko jaksavani. Postauksetkin laahaavat perässä kun en jaksa käsitellä kuvia postaamista varten!

Teemaviikkoakin oli toivottu. Tässä vain pääni lyö niin tyhjää, etten keksi mitään. Saatan tehdä tuohon sivupalkkiin kyselyn asiasta, kunhan vain jaksan/ehdin/viitsin. Tosin en postaa läheskään joka päivä, joten teemaviikkokin olisi ennemmin teemakolmipäiväinen. Mutta katsotaan jos jotain keksisi. Toisaalta en pidä siitä, että ideat ovat liian tarkkaan rajattuja. Kun tämä lakkaaminen on aika pitkälle sitä, että lyödään lakkaa kynsille ja mietitään sitten, että minkähän laisia koristeluja tällä kertaa huvittaisi tehdä...

Kuviakin oli toivottu isommaksi. Itse saan kyllä näistä selvää näinkin, mutta kaipa ne voisivat isompiakin olla. Tässä vain tullaan siihen, että pienet virheet ei niin hyvin näy jos kuvat ei ole liian suuria. Omaa silmääni alkaa haittaamaan kaikki mikä olisi voinut mennä paremminkin. Ei se varmaan (ainakaan kaikkia) muita niin haittaa, mutta omaan silmään se sattuu ja pahasti. Ja olikohan niin, että jos vielä isommaksi nuo laittaa niin eivät enää kunnolla sovi tähän leveyteen vaan menevät jo sivupalkin päälle (=fail). Itse asiassa aion tässä siirtää kuvat Flickriin, joten kuvien koko taitaa samalla muuttua jonkin verran isommaksi.

Ja tässä taisi olla ihan tarpeeksi luettavaa yhdelle kertaa. Random.orgiakin on konsultoitu ja sen suosikkeja olivat 1. Johanna/Kiisseli ja 2. Jenni. Heille on lähtenyt sähköpostia ja maaposti hoitaa loput tässä ihan pian!

2 kommenttia:

  1. Koskas ne palkinnot lähtee kulkemaan voittajille ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaankin huomenna, joten muutaman päivän päästä voi odotella!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...