6.10.2012

Toiveita ja terveisiä vol 2

Tässäpä toinen osa tätä palautteiden käsittelyä. Toivottavasti en nyt ole unohtanut mitään! Jos tunnet, etten vastannut kysymykseesi niin kerro pois.

Hieman skitsofreeninen olo on siitäkin, että lakkauksiani sekä kehuttiin monipuolisiksi että toivottiin niihin lisää vaihtelua. Eli tämä on varmaankin hyvin paljon henkilöstä kiinni miten asian kokee. Kyllä, tiedän erittäin hyvin että lempilakkaustapani on liukuväri leimoilla. Niitä on. Ja tulee ihan varmaan olemaan vastaisuudessakin. Toisaalta jos sen nimeäisi teemaviikoksi.... Varmaan se kysely tuolla sivupalkissa olisi taas paikallaan, jotta saisin selville kumman puolelle vaaka kallistuu.

Ja tosiaan nuo tagit on muutettu. Tai ei varsinaisesti muutettu, vaan pilven alle on lisätty sama linkkeinä. Nörtti minussa ei raaskinut luopua noin ihanan teknisestä vempeleestä :D

Oli myös toivottu, että postaisin jostain muustakin kuin kynsistä. Tässä taas tullaan siihen, että mitähän se jokin muu sitten olisi. Minulla ei ole töitä, ei lemmikkejä, ei miestä, ei sellaista kameraa millä olisi mitään järkeä ottaa maisemakuvia tai muuten vaan taiteellisia kuvia. En osaa sisustaa enkä seuraa muotia oikeastaan lainkaan. En osaa meikata, minkä kyllä varmaan kaverit voivat todistaa ja muukin kosmetiikan käyttö on todellaa minimaalista. Mitä siis jää? Jotenkin epäilen, ettei ketään oikeasti kiinnostaisi se mitä tässä nyt jäljelle jää. Tai sitten mennään jo sille puolelle, että se ei ole ehkä ihan family friendly... Pientä ideaa voi katsoa tuosta petroolipostauksesta että minne sitten mentäisiin. Ja nuo linkit ovat vielä melko kesyjä!

Lakkojani voisin toki jossain välissä esitellä. Yleensä kyllä teen aina ostopostauksen kun jotain kotiutuu, mutta eihän siihen mitään käyttökokemuksia mukaan saa. Dupeja en vielä ole onneksi montaa onnistunut ostamaan, tosin nyt aika vahingossa huomasin erään OPIn ja A Englandin olevan ainakin hyvin lähellä toisiaan. Samoin kuin se yksi A England ja Pure Ice. Glittereitä en hirveästi osaa käyttää, yhtään glittersandwichia en ole tehnyt. Ja glittereiden poisto on aina täyttä tuskaa, enkä ole siihen mitään parempaa keksinyt kuin se normaali foliomenetelmä. Itse en ole kokeillut, mutta ilmeisesti liima pohjalakkana tekee glitterin poistosta helpompaa.

Ja minähän en oikeastaan hoida kynsiäni mitenkään. Kynsinauhoja välillä sentään tulee öljyttyä. Pidän vaan geeliä tässä päällä, sillä omat kynteni ovat niin onnettoman ohuet ja pehmeät, etten saisi niitä edes tämän mittaisiksi kasvamaan... Ihan siis väritöntä geeliä, joten niitä ei kannata täällä esitellä. Tuli sitä jotain piimaatakin ostettua, mutta syömättä nekin on jääneet. Tosin sehän on vissiin myös sellaista, että sinun pitäisi popsia niitä melkoisen pitkään, jotta tuloksia näkyisi. 

Ja joku kysyi sitä, että miten blogini kasvoi suuremmaksi. No, pienestähän sitä on aloitettu enkä edelleenkään pidä blogiani mitenkään erityisen suurena.  Kyllähän sitä tuli pitkään mentyä ihan muutamalla lukijalla (olisko ollut kolme), kun en viitsinyt/halunnut/jaksanut itseäni missään mainostaa kun en ollut edes varma haluanko näitä yritelmiäni kenellekään esitellä. Jostain sitä kuitenkin on kertynyt pikkuhiljaa, tosin määrä jumitti jonnekin sinne 30 tietämille pitkäksi aikaa. Hurjaa on se, että nyt seuraajia on jo lähes sata! Mutta näinhän se on, ettei kukaan sinne blogiin ihan vahingossa löydä. Esim. Facebookin kynsikoristeluryhmässä voi omasta blogistaan kertoa ja muiden blogien kommentointi saattaa myös tuoda lukijan tai pari.

Puuh. Toivottavasti tässä nyt tuli edes jokseenkin kaikkiin vastattua. Kiitokset vielä kaikille, toivottavasti uudet seuraajat jaksavat roikkua mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...