11.10.2012

Kukkasia

Poika tilasi synttäreilleen jotain, mikä on maalattu akryylimaaleilla. Pffft. No niinpä tietysti, minä kun en oikeastaan ole kovinkaan sinut niiden kanssa. Vaan ei auta kuin yrittää... 

Pohjalle halusin pistää Wet n Wildin Gray's Anatomya. Mutta se on niin onnettoman ohutta lirua, että sen kerrostamisessa menisi ikä ja teverys (sekä hermot). Tämän huomattuani tartuin tuttuun ja turvalliseen Devotioniin, jonka tiesin peittävän yhdellä kerroksella. Tähän on sitten muistaakseni pistetty päälle pari kerrosta sitä Anatomya.

2012-10-10_1

Aika jännän värinenhän tuo on, en oikein itsekään ole varma että minkä värinen se lopulta on. Mutta sovitaan vaikka että harmaa, tosin jossain kulmassa se näyttää vihreälle ja toisessa violetille.

Ja sitten niitä maalailuja. Olen kerran aikaisemmin yrittänyt tehdä one-stroke kukkia eikä sekään mikään suunnaton menestys ollut. Mutta tässä nämä nyt on, kaikessa epäonnistuneisuudessaan:

 2012-10-10_2

No, nuo etusormen ja keskisormen kukan ovat onnistuneet kohtuullisesti, mutta pikkurillin ei todellakaan ole. Nimettömään taiteillut pienemmät ruusut jättävät myös toivomisen varaa. Huomasin muuten näitä tehdessäni, että tarvitsisin varmaankin jonkin vähän paremman siveltimen näitä one-stroke -yritelmiä varten, sillä tämä halpisversio alkoi harittamaan keskeltä. Osaisiko kukaan suositella jotain hyvää sivellintä, joka ei kuitenkaan maksaisi kymppejä?

2012-10-10_3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...