13.10.2012

Joulu on taas, joulu on taas, kattilat.... mitäh?

Siis eikö se joulu vielä ollutkaan? Ihan luulin niin, kun näitä kynsiä katselin. No, eiväthän nämä nyt ole kuin pari kuukautta etuajassa. Noin. Kyllä jo jossain kaupoissakin myydään joulukrääsää! Ihan varmaan. Tosin en tähän hätään osaa sanoa yhtäkään.

Niin. Olisi varmaan pitänyt miettiä vähän mitä on tekemässä. Ja kuvata vaikka enemmän niitä välivaiheita. Mutta ei sitten. Tässä on kynsillä A England Morgan Le Fay pohjana ja China Glazen Ruby Pumps tipeissä.

2012-10-13_1

Olisko pitäny vaikka alkujaan miettiä, että tämmöinen lumenvalkoinen ja joulunpunainen tekevät vaikutelmasta joskeenkin talvisen? No, tässä vaiheessa oli jo myöhäistä. Ja eihän tätä nyt vielä tähänkään voinut jättää, piti vielä alkaa leikkimään linereilla.

2012-10-13_2

Niin. Sittenhän on vaikutelma täydellinen. Tosin tuolla takana nuo ikävän vihreät lehdet pilaa muuten niin täydelliset joulukynnet. Jos photoshoppaustaitoni olisivat kummoisemmat, olisin varmaan loihtinut noiden tilalle kauniin lumikinoksen. Vaan mitäs me pikkuseikoista. Glada vappen!

14 kommenttia:

 1. lidlissä oli ainaki suklaakalentereita ja jotain jo myynnis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän minäkin, että hyvissä ajoin ne kaupat aloittaa... tosin vähän epäilen, että nyt ostettu suklaakalenteri säilyisi sinne joulukuun alkuun asti :)

   Poista
 2. Meidän Prismaan tuli glögit ja jouluoluet myyntiin :D Postissa oli adventtikalentereita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun mietin, niin meidän Prismaan oli ilmestynyt isot läjät konvehtirasioita. Nekin ainakin mun mielessä yhdistyy jouluun...

   Poista
 3. Alkaa jo huomata, että kauppoihin alkaa tulla kaikkia joulujuttuja kun joulusuklaatakin on jo myynnissä :D

  Minulta löytyy blogi myös osoitteesta http://emmminn.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuntuu että aina vaan aikaisemmin aloittavat. Kai se on vaan uskottava, ettei siihen jouluun enää niin kauan ole :)

   Poista
 4. Jep, mulla oli aika samanlaiset kynnet viime vuonna joulun alla. Vielä olin vaan leimannut punaiset joulukuusenkoristeet noihin valkoisiin kohtiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Onneksi näitä ei sit lopultakaan tarvinnut kovasti esitellä...

   Poista
 5. Meillä on Vapaa valinnassa ollut jo kuukauden myynnissä joulukalenteita, ihan hullua kun joka vuosi vaan aikaistuu noitten joulutuotteiden myynti ! Mutta ei kai se kynsissä haittaa :D
  Mullakin on kynsiaiheinen blogi osoitteessa http://diamondonnails.blogspot.fi/
  Voit käydä kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kyllä tosiaan vielä tee mieli ostaa mitään jouluun liittyvää... Ehkä sitä taas marraskuussa taas jaksaa moisia alkaa ajatella :)

   Poista
 6. Tässä vielä tunnustus kun sä näistä niin paljon tykkäät. :D

  http://belegwen.blogspot.fi/2012/10/tunnustus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Niinpäniin. Mitenhän taas tämän arvasin.

   Poista
 7. Mä oon vaan innoissani, sillä kaupoista saa taas Julmustia, eli ruotsalaista limonaadia, joka on niin mun juhlajuoma :D

  Muuten kyllä kauhistaa, että on lokakuu ja joulukamaa alkaa tulemaan. Ikeassa on jo ainakin ihan joulu käynnissä! Vaikka tosiaan vähän "jouluhullu" olenkin niin alkaa tää oleen mullekin jo liikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole koskaan tuon Julmustin makuun päässyt, olen sitä kyllä joskus maistanut :)

   Itsekin kyllä tykkään joulusta, mutta ihan vielä en sitä välittäisi viettää... Menee vähän maku kun näin kauan sitä odotetaan. Kyllä mulle noin kuukausi riittäisi!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...