3.10.2012

Sinipuna

Tähän ideaan sain taas kaiken pojalta. Oikeastaan ohjeena oli, että pitäisi antaa jonkun muun vain valita leimauskuvio, mutta minä päätin antaa toisen valita ihan kaiken.

Pohjimmaiseksi pääsi Pure Ice Celestial. Oikein on nätin värinen sininen lakka, mutta kuten kuvasta näkyy oli kynsinauhojen puhdistaminen sen jäljiltä täyttä tuskaa eikä se nyt oikein kunnolla ole onnistunut...

2012-10-3_1

Tähän sitten pistin kärkiin OPI Germanicurea, josta vaiheesta on näköjään kuvat jäänyt ottamatta. Ensin oli tilauksessa liukuväri, mutta se olisi peittänyt sinistä liikaa. Pistin siis kärkiin tippitarrat väärinpäin, jolloin tulos näytti ainakin vähän maakummulle.

Päälle on leimattu kahteen kertaan, vaikkakin tuo toinen ei oikeastaan sieltä erotukaan. Eli voidaan sanoa, että ainakaan näin tumman päälle ei kannata leimata I Eat Mainely Lobsterilla.

2012-10-3_2

Enkä kyllä sitten osannut päättää, että olivatko nämä oikein onnistuneet vai jotensakin oudot. Yritin näitä pari päivää tuijotella, mutta ei se siitä kummennut... Olihan ne nyt ainakin erikoiset jos ei mitään muuta!

2012-10-3_3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...