16.10.2012

Niin taas.

Johan siitä onkin aikaa kun vannoin lopettavani lakkojen ostelun. No, sitä lakkoa ei näköjään ollut tehty pidettäväksi. Kun ihan välttämättä oli saatava lisää lakkaa. Taas.


2012-10-16_1

Se järkeilyhän meni jokseenkin näin, että kun piti saada kullanväristä leimauslakkaa. Mutta sehän nyt olisi ollut ihan tyhmää ostaa vain yhtä, kun samoilla postareilla pakettiin mahtui kahdeksan muutakin lakkaa! Täysin järkiperäiset perustelut, eikös vaan.

Joten tässä poseeraavat vasemmalta oikealle Color Clubin Bushing Rose ja Blue-Ming, Essien Blanc, Color Club Hot Like Lava, Wild at Heart ja Revvolution sekä China Glaze Passion, I'm Not Lion ja Dorothy Who?

2012-10-16_2

Ja sitten Color Clubit kiekolla. Väliin ovat päässeet myös pari laatikosta ennestään löytynyttä lakkaa eli Foil Me Once ja Feel The Beat. Ja kyllä tuo Blue-Ming taitaa nyt olla se etsimäni mintunvihreä lakka. Pitääköhän ottaa se yksi vertailu uusiksi...

2012-10-16_3

Ja pääsin aloittamaan ihan uuden kiekon Ghina Glazeja. Taas pitää ihmetellä, että mitähän sitä on taas ajateltu kun tämmöisiä ostoskoriin pistetty. Glitterithän siis nimenomaan ei ole se mun juttu sit yhtään. Passion on ostettu leimailuja varten joten sen ei tarvitsekaan välttämättä yksinään kynnelle joutua. Mutta tuo leijona ja Dorothy pitäisi varmaan joskus kokeilla lakata. Ja taas kävi näin vaikkei ikinä ennen ole tullut osteltua turhia lakkoja...

2012-10-16_4

Ja jos oikein halvalla saa, eikö sekin ole syy ostaa? Nämä olivat tarjouksessa ja sattuivat ihan vaan ohimennessä tarttumaan matkaan. Aivan vahingossa. Hetken lumo ja Ensi kevät.

2012-10-16_5

Ja olihan sinne Seppälään ilmestynyt näitä. Olivat vaan vähän hassussa paikassa siinä aivan kassojen vieressä. Nämä neljä sieltä nyt mukaan tarttuivat, numeroiltaan 3, 4, 5 ja 7. Kovasti ovat saman näköisiä kuin Classic Metallicit. Nämä piti ostaa sen takia, että aion yrittää vesimarmorointia taas kerran. Eikä siihen raaskii oikein käyttää mitään kovin kallista lakkaa kun sitä menee niin tuhottomasti. Siis nämä olivat ihan oikeasti tarpeellisia. Aivan oikeasti!!


6 kommenttia:

 1. On se vaan hyvä että meillä on niin erilainen lakkamaku, tulee ostettua ihan erilaisia lakkoja yleensä. Sehän tosiaan takaa sitten sen, että voidaan tehdä niitä vaihtareita helpommin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin voitas :) Jos siis kumpikaan koskaan pääsee ensiksi sen oman käyttämättömien listansa loppuun. Oma saldo tällä hetkellä 38...

   Poista
 2. kivoja ostoksia ,tiedän itelläki vaikee olla ostamatta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kai se yksi tämän taudin oire on se, ettei vaan pysty olemaan ostamatta :)

   Poista
 3. Meillä taitaa olla vähän samanlainen lakkamaku. Glitterit ei oo oikeen munkaan juttu.
  Mulla on myös CC:n Hot Like Lava ja Blushin Rose ja hyvin samannäköinen Lumenen lakka ja Flormarilta nuo oranssi ja vihreä duochrome. Ja Revvvolutionia oon täällä kuolaillu...
  Justiin eilen lakkasin kynteni Blushing Rosella (vaikka en yleensä pinkistä välitäkään) ja olin kyllä vähän pettynyt lakan koostumukseen. Aika sellasta lirua ja epätasaisesti levittyvää, ainakin tämä mun pullo.
  Mää taidan tehdä mun seuraavan lakkatilauksen sen varjolla, että "ne ihanat lakat myydään kohta loppuun ja sitte niitä ei enää saa mistään..."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole tuota Blushing Rosea vielä saanut kuin kiekolle. Miksihän se on niin vaikeaa löytää pinkkiä creme-lakkaa, joka ei olisi jotenkin hankala?

   Ja toi Revvolution on kyllä ihan ehdoton. En tiedä miksi tilasin sen vasta nyt.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...