8.10.2012

Kultajuhlat

Välillä taas ihan kynsiäkin. Tässä nyt vihonviimeisen kerran tälle syksyä kynnet, joissa on tämä Pantteri-teema. Pojathan siis pelasivat kesän loistavasti ja ansaitsivat itselleen piirisarjassa kultamitallit.

2012-10-5_1

Kultaisena pohjana oli siis A Englandin Holy Grail. Ja onhan se kivan kultainen. En vain ole lainkaan varma siitä, että sopiiko kultainen väri ihonväriini. Ainakin omaan silmään se näyttää vähän oudolle. En voisi ajatella pitäväni tätä ihan pelkästään.

2012-10-5_2

Asiaa auttoi huomattavasti se, että leimasin Konadin mustalla Charming Nails- laatasta tuollaiset revityt pantterikuviot. Tämän jälkeen näitä katseli ihan mielellään :)

Eli näillä kynsillä ilmensin sitä, että miten Pantterit eivät antaneet mitään saumaa vastustajilleen ja veivät kultaa. Kaikkein oudointa näissä kynsissä on se, että eräs aivan tuntematon mies huomasi nämä. Kun ei naisetkaan monesti huomaa, saati nyt sitten miehet. Taisi olla ensimmäinen kerta ikinä, kun miespuolinen henkilö jotenkin noteerasi kynteni!

Ja kävin paikallisessa Seppälässä katselemassa, mutta ainakaan minun silmiini ei osunut niitä Flormarin duochromeja. Murrrr. En kyllä ala jos niitä ei tänne tulekaan...

4 kommenttia:

 1. Ai mulla monesti nelikymppiset miehet kehuu kynsiä ja yksi kysy et missä käun otattamassa kynnet. El ei se siis olekaan normaalia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi vaan olla että tällä paikkakunnalla ollaan sen verran jäyhiä ja pohjalaisia :) Että se mikä on normaalia täällä, ei välttämättä ole sitä kaikkialla muualla!

   Poista
 2. Just tänään mietin oisko niitä tännepäinkin rantautunut. No hyvä jos kävit katsomassa että ei ole. Tosin en aio niitä ostaa olemattoman duochromisuuden vuoksi. Tai no Bohemian-kokoelman dupet ei kiinnosta ja muissa sitä ei paljon näy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää siitä duochromesta tai sen puuttumisesta niin välitä, olisin ihan vesimarmorointiin näitä ostanu. Kun ei kovin kalliilla lakoilla raaskii tehä, siihen menee niin paljon lakkaa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...