3.3.2017

Yök.

Se ideahan lähti siitä, että jonain iltana suunnittelin tekeväni ihan vaan pikalakkauksen, jonka poistaisin seuraavana päivänä ja uusisin geelilakat. Senpä takia valikoin tuolta kokeilemattomista juuri ne lakat, joita vähinten tulisin kynsilläni sietämään. Siellähän oli jokunen joulukalenterista tupsahtanut lakka, sillä ihan itse en olisi edes moisia mennyt ostamaan. Pohjalle pääsi Essencen sweet as candy ja kärkeen do you speak love?

2017-2-28_1

Ranskiksia tulee tehtyä todella harvoin, ne eivät vaan ole mun juttu. Ihan liian söpöä minun makuuni. Ja ihan sietämättömän ällöt näistä tulikin, eli otsikko kuvaa aika täydellisesti mielipidettäni näistä kynsistä. Päällä vielä aivan liian hempukat leimat yhdistelmällä China GlazeMagical & MoYou Mandala - 03. Brhhhh, kun puistattaa.

Mutta sitten tietty nää kynnet on sellaiset, jotka instagramissa kerää eniten tykkäyksiä. Vaikka omasta mielestäni ovat aivan järjettömän kamalat. Edes siedätyshoito ei oikein auttanut, sillä vastaisista aikomuksista riippumatta nämä majailivat kynsilläni viikon päivät. Meneeköhän tämä laiskuus jo liian pitkälle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...