6.3.2017

Ystävällistä

Teinhän minäkin ystävänpäiväksi kynnet, tosin hieman puolivahingossa. Eikä mennyt eds kuukautta ystävänpäivästä että sain nämä ulos :D Kokeilemattomissa majaili Cirquen Ambrosia, joka on kyllä aika ihq. Mutta eihän sen päälle oikein voisi mitään koristeluja laittaa, siispä keskimmäisissä kynsissä on jälleen Ginan valkoinen.

2017-3-2_1

Miten näistä sitten vahingossa tuli ystävänpäiväkynnet? No, tapani mukaan lakkailin nämä pohjat illalla ja jätin koristelut seuraavaan päivään. Sitten seuraavana päivänä tajusin, että se ystävänpäivähän on ihan nurkan takana. Mielessäni oli muhinut ajatus musta/hopeisista leimoista tuohon keskelle. Mitäpä sitä hyvää suunnitelmaa muuttamaan, valitsin ainoastaan leimauslaatasta QA86 tuollaisia sydämiä leimaksi ja nehän on ystävänpäiväkynnet!!

Hirveestihän tuossa ei se hopeinen leima taas kerrankaan näy, mutta on ne siellä. Näissä kynsissä viihdyin aivan hyvin, sillä nämä eivät ole niin ällömakeat kuin ne edelliset. Jokin siinä vaan on, että minä ja vaaleanpunainen ei tulla toimeen keskenään. Riittävän räyheä pinkki käy, punainen käy, sydämetkin käy, mutta ei se vaaleanpunainen. Mikä ihme siinä värissä voi ollakin sellaista, että se puistattaa?

4 kommenttia:

 1. On tuo Ambrosia kyllä aikas nätti. Löytyykö sulla sille dupeja tai edes sinnepäin olevia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen uskallan sanoa että ihan dupea ei varmasti ole, yritän muistaa kotona vähän vertailla että onko mikään edes sinnepäin :)

   Poista
 2. Nämä on kyllä ihanat! Just sellaiset mukavan neutraalit mutta silti teemaan sopivat, tykkään :) Mulla on ikävä tapa vetäistä ystävänpäivän kynnet aina vähän liian överiksi, niin, että jälkikäteen meinaa hatuttaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ystävänpäivän kynnet on kyllä tosi helppo vetää överiksi, näissä ehkä tosiaan auttoi se, että se idea kehkeytyi matkan varrella :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...