Kuka olen

Tätä blogia kirjoittaa Pohjois-Pohjanmaalla asuva nelikymppinen tyttö. Iästä huolimatta siis nimenomaan tyttö :D. Miestä ei ole, jos ei lasketa entistä miestä. Naimisissa on siis tullut oltua,  mutta on myös tullut erottua. Asustelen nykyään poikani kanssa rivitalonpätkässä. Perheeseemme tuli lisäystä marraskuussa 2012, kun kotiimme tuli kissa nimeltä Milli, joka saa vastata tämän sivun kuvituksesta.

pikkumilli

Kynsien koristeluun hurahtamisesta syytän kaveria. En siis ikinä ole ollut siinä mielessä kovin tyttömäinen, että olisin tykännyt meikata ja seurata muotia. Ehkä joskus teininä, mutta se aika sijoittui 80-luvulle, eli muotitietämykseni on ehkä hieman jäljessä.

Mutta siitä kynsien koristelustahan piti puhua. Kaikki todellakin alkoi siitä, kun avustin kaveria blogin aloittamisessa. Blogia on tullut siis kirjoitettua jo kauan, mutta se blogi ei täältä löydy ja sen aihepiiri on tyystin eri. Tämän auttamisen takia tuli sitten itse surffattua kynsiblogeissa ja huomattua, miten kivalle hyvin laitetut kynnet näyttävät.

2012-11-18 136

Olin varmaan tätä ennen viimeksi lakannut kynsiäni mitenkään säännöllisesti lukioaikoina (siis silloin 80-luvulla). Varastossa oli ehkä kolme lakkaa, joista uusinkin oli jotain vuosikymmenen takaa. Kynsitarroista sun muista koristeista en ollut ikinä kuullutkaan. 

Blogisurffauksen innoittamana kävin sitten ostamassa lähi-cittarista arkillisen tarroja ja uuden kynsilakan. Ja huomasin, että niitä kynsiä oli paljon kivempi katsella, kun niissä oli jotain pientä blingiä. Katse vaan aina hakeutui kynsiin :D

millitoo

Sen jälkeen kokoelma on vaan kasvanut kasvamistaan ja ehkäpä ne taidotkin siitä vähitellen ovat karttuneet. Kynsien tuijottelu ei ole loppunut, mutta nyt ei enää pelkkä lakka parin tarran kanssa riitä sitä aiheuttamaan :)

Loppua ei siis näy, mutta eipä sen lie väliksikään. Seuraavaksi voisi vaikka sitten opetella valokuvaamaan :P

millijahiiri_net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...