28.2.2017

Helmikuun 2017 ostokset

Mietin taas, että onko näissä en-ostanut-mitään -postauksissa järkeä. Mutta ottaen huomioon sen, etten ole juuri mitään saanut tässä kuussa ulos, olkoon nyt ainakin vielä tämän kerran. Eli en taaskaan ostanut mitään.

Siis ainakaan mitään, mitä voisi kynsilakaksi nimittää. Tai edes kosmetiikaksi. Tai no, ostin pojalle shampoota, kun teinillä ilmeisesti sitä rasvaa pukkaa läpi päänahastakin. Kuvaa ei nyt niistä ole, mutta olipahan muka vaikeata löytää rasvoittuville hiuksille tarkoitettua shampoota! Miten olen muka aina luullut, että niissä olisi ihan valinnanvaraa, mutta ei. Kyllä löytyy tuuheuttavaa, hoitavaa, korjaavaa, kosteuttavaa ja mitälie. Mutta missä ovat ne, jotka ihan vaan puhdistaa sen rasvan pois? No, jotain sentään löysin ja odottelen tässä teiniltä raporttia siitä, että toimiiko se. Taidanpa odotella turhaan...

Melkein ostin lakkaakin. Melkein. Kaverin kanssa oli kimppatilaus suunnitteilla melkoisen pitkään, mutta siinä sen venyessä kävi lopulta niin, etten halunnutkaan mitään. Tai oikeastaan olisin halunnut, mutta kun olivat loppu. Siinä sitten yritin keksiä että mitä jos jotain muuta tilalle, mutta eih. Ainahan sitä lakkaa voisi ostaa, mutta jos ei se herätä minkäänlaisia intohimoja - miksi ostaisin. Sinne jäivät kauppaan siis, samoin kuin nuo Essencen Space-lakat. Jotka kyllä tosin jäivät sinne sen takia, ettei yksinkertaisesti nyt vaan ole varaa. Voin varmaankin nyt jo kyllä luvata, että ensi kuun ostospostauksessa niitä näkyy :) Jos nyt ei hyllyt täysin tyhjene ennen tilipäivää.

Että tällainen tapaus tällä kertaa. Ei ollut ensimmäinen nollakuukausi, tuskin viimeinenkään. Osteltua tuli kyllä, mutta kaikkea ihan muuta - liikaakin.

2 kommenttia:

  1. Eihän sitä oikeassa elämässä kannata ostaa tavaroita vain ostamisen ilosta. Minäkään en ostanut tässä kuussa kuin mustan silmänrajauskynän. Toisaalta harmittaa, ettei siitä saa ostospostausta aikaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, eipä sitä tosiaan tule ostettua jos ei niitä tarvitse (tai "tarvitse"). Mutta tosiaan siinä sitten jää nämä ostopostaukset hyvin laihoiksi.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...