16.2.2017

Kisulit

Joulupaketista paljastui muitakin nättejä lakkoja, joista seuraavaksi kynsille pääsi Cirque Halycon. Himiöin tätä jo silloin joulun 2015 alla, mutten saanut ostettua. Onneksi julkaisivat sen uudelleen, niin nyt se kokoelmistani löytyy.

2017-2-9_1

Jälleen oli vaikeuksia kehittää näihin koristeluja. Pöydällä kuitenkin lojuivat Born Pretty Storen edellisen testipaketin mukana tulleet siirtokuvat BPY18, joita olin jossain vaiheessa aikonut testata. Hirveen söpöjähän tämmöiset kisumirrit on :)

Yllärinä tuli näidenläpikuultavuus, mutta ihan kivastihan ne tästä erottuvat. Toinen ylläri oli se, etteivät nämä olekaan valmiiksi pieniä, vaan oli itse leikattava ne riittävän läheltä. Meinasi tulla aluksi ongelmia, kun ihan normaaliin tapaan leikkasin suht reilut palat, joista ei sitten liotuksen jälkeen tullutkaan yhtään pienempiä. Muistaakseni ensimmäiset meni roskiin ihan sen takia, kun ei niitä saanut mitenkään kynnelle mahtumaan... Muuten kyllä irtosivat arkista ihan nätisti ja tarttuivat kynnelle aivan passelisti.

Sitten taisi olla niinkin, ettei arkista löydy kahta täysin samanlaista kuvaa. Eli molempiin käsiin ei saanut täysin samanlaisia kuvia. Vähän hassua, sillä yleensä decaleista löytyy vähintään peilikuvat samasta kuviosta saman kokoisina. Näistä ei. Minä en antanut moisen haitata, mutta arvaan että sellaisiakin on jota tuo haittaisi suuresti.

Etu- ja keskisormessa on päällimmäisenä mattalakka, sillä ei noista muuten mitään selvää saisi. Ero ei näin kuvassa ole mitenkään hurjan selvä, mutta kyllä sen tarkemmin katsoessa huomaa. Mutta kukapa voisi vastustaa söpöjä kisuja :D

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...