7.3.2014

Hummeria

Tänään uusintakierroksella OPI I Eat Mainely Lobster. Yritin tässä miettiä, että mistä olen tämän hankkinut, mutta tavoistani poiketen en ole tätä koskaan täällä blogissa kertonut ostaneeni. Vahva epäilys on, että olen tämän sieltä yhdestä alelaarista kokoelmiini haalinut, mutta varmaksi en tätä nyt voi sitten sanoa...

2014-3-6_1


Värihän on nätti, ei siinä mitään. Mutta koostumus ei oikein ollut mieleeni. Vähän oli liian ohutta ja kynsinauhoille valuvaa. Jos olisin kärsivällinen ihminen, jaksaisin lakata riittävän monta ohutta kerrosta. Mutta kun en ole. Väristään huolimatta tämä lakka siis päätyi vaihtopenkille.

2014-3-6_2

Näitäkin Tartofraisesin decaleja on tullut jemmattua hetki jos toinenkin, joten nyt oli niiden vuoro päästä kynsille. Alle lakkasin hieman A Englandin And The Moonbeamsia, koska muistelin itse Tartofraisesin alkuperäisessä luomuksessaan käyttäneen jotain vähän vastaavaa. Näin jälkeenpäin ajateltua Moonbeamsia olisi saanut olla hieman laajemmalla alueella, mutta eipä sitä enää voinut muuttaa.

Kuvat eivät tällä kertaa olleet kovin onnistuneita, sillä livenä tämä lakkaus oli ihan kiva. Kuvista katsottuna taas ei. Mutta pääasian nämä kynnet sentään hoitivat kunnolla, eli niitä oli mukava katsella. Ei nyt ehkä ihan tuijottelukynnet, mutta sentään sellaiset ettei tee mieli kulkea kädet syvällä taskuissa!

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...