16.3.2014

Äänestys alkaa!

Nyt päästään äänestämään! Äänestysaikaa on 30.3.2014 kello 23:59 asti. Voit äänestää täyttämällä allaolevan lomakkeen. Jos täyttäminen ei jostain syystä onnistu, voit äänestää myös lähettämällä samat tiedot sähköpostilla sivupalkista löytyvään osoitteeseen. Jokainen saa äänestää kerran, siksi kaikilta kysytään sähköpostiosoite. Päätin näin synttäreiden kunniaksi että äänestäneiden kesken arvotaan muutama yllärilahja :) Jos et halua tätä ylläriä, voit osallistua pelkkään äänestykseen.

Ja sitten päästään itse asiaan eli niihin lakkauksiin! Tässäpä siis kilpailuun tulleet osallistumiset satunnaisessa numerojärjestyksessä. Ja kuvathan ovat nyt julkaistavissa myös osallistujien omissa blogeissa, eli äänestystä saa mainostaa!

Lakkaus numero 1:


Lakkaus numero 2:


Lakkaus numero 3:Lakkaus numero 4:Lakkaus numero 5:
2 kommenttia:

  1. Aika paljon niittejä ja kultaa ja hopeaa näkyy kynsillä. Ite en keksinyt niittejä ajatellakaan. :D Harmi, kun ei tullut enempää osallistujia, mää jotenkin oletin, että ois ollut paljon. Kiva teema sulla oli kisassa, vaikka ei ehkä mikään kaikkein helpoin. Mikä onkin hyvä juttu, kun saa välillä vähän pähkäillä. :) Nyt sitten jänskätetään lopputulosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika samantapaisiahan nämä tosiaan on :) Taisi sitten olla liian vaikea tämä aihe, kun ei tosiaan enempää osallistumisia tullut... No, onpahan kaikilla osallistuneilla sitten paremmat mahdollisuudet!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...