13.3.2014

Arveluttavan niminen lakka

Satuinpa saamaan käsiini lakan nimeltä Tart-y for the Part-y, eli hyvin vapaasti suomennettuna Hutsuna bileissä. Pullossa lakka näytti oikeinkin kivalle violetille ja sehän on heikkouksiani.

2014-3-13_1

Jokin kuitenkin meni pieleen siinä vaiheessa, kun lakka meni kynsille. Epäilen vahvasti, että syyllinen on tälläkin kertaa likaisuus. Eli tämäkään lakka ei ole täysin puhtaan värinen, vaan seassa on harmaata. Pyh. Valitettavasti vaan ihonvärini on sellainen, että se ei kestä yhtään likaisuutta... No, hutsu kiertoon vaan sitten, toivottavasti uutta omistajaa moinen ei haittaa!

2014-3-13_2

2014-3-13_3

Mutta eipä sitä voinut pelkällä pohjalakalla luovuttaa, vaan päätin kokeilla kynsille näitä pyöreitä glittereitä. Ylemmässä kuvassa se ei kovin hyvin näy, mutta joka kynnellä on eri värisiä glittereitä. Jotka on siis vähintään yritetty asetella puolikuun malliin. Periaatteessa nämä ovat ihan kivoja, joo, mutta kun jostain syystä tällaiset eivät vaan sitten mitenkään pysy kynsilläni.

Eli kun yhdistetään ihonvärin kuolleen näköiseksi tekevä lakka ja putoilevat koristeet, ei tätä lakkausta voi kehua mitenkään erityisen onnistuneeksi. Lakka siis lähti jo jatkamaan matkaansa, onneksi tosiaan oli nimensäkin mukaan jakavaa sorttia. Glitterit saattavat hautautua jonnekin laatikon pohjalle, josta ne joskus sitten siivotessa tulevat vastaan. Ja sijoitetaan uudelleen sinne jonnekin nurkkaan.

Loppuun vielä pari tiedotusluontoista asiaa.

1) Lakkauskilpailuun on tullut jo muutama osanottaja, mutta lisää vielä kaivattaisiin! Aika vähenee, mutta vielä ehtii. Tästä postaukseen!

2) Adeninassa on tällä hetkellä todella hyviä tarjouksia! Nyt kannattaa ostaa varastoon vaikkei oikeasti tarvitsisikaan :D :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...