3.3.2015

Talven hetelmiä

Välillä tosiaan menee äkkipikakynnet täysin putkeen, toisinaan on hirrrrveästi aikaa eikä lopputulos siltikään miellytä silmää. Jokin tässä lakkauksessa vaan tökkii, mutta en kuollaksenikaan vaan keksi mikä se tarkalleen on.

2015-3-3_1

Tikkupurkilla ollaan taas, sillä hirvittää tuo kokeilemattomien määrä. Muutenkin kokoelma on ryöstäytymässä käsistä... Ja tuhannen postikin nosti kuluja niin, ettei mitään kannata edes myydäkään. Paitsi ihan fyysisellä kirpparilla, jonne kiikutinkin jo useita lakkoja. Vaikka ei niitä sieltä kukaan osta.

Ja tästä lakkauksestahan piti puhua. Kynsillä on nimettömässä China Glaze Put a Bow on it - vaikkei se kai varsinaisesti hiekkalakka olekaan, keskisormessa essence do you speak love? ja lopuissa Color Cclub Winter Affair. Periaatteessa värit eivät mitenkään riitele keskenään, mutta siitä huolimatta kokonaisuus ei.vaan.toimi. Yritin vielä pelastaa tilannetta leimaamalla, vaan eihän nuo mihinkään siitä näy. Leimat on laatasta Qgirl-017 ja lakkana A England Crown of Thistles.

Ja jos joku vaan keksii että mikä tässäkin lakkauksessa oikein mättää (paitsi se, ettei leimat erotu) niin kertokoon oitis.Tahtoo välttää tällaiset jatkossa, mutta vaikea välttää jos ei tiedä mikä oikeastaan edes meni pieleen...

2 kommenttia:

  1. Kauniit värit eikä mitään pielessä mutta mä luulen että sua tökkii se että värit on liian lähellä toisiaan eli mikään ei pomppaa esiin? Oisko noin? Kaipaat kontrastia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voitpa hyvinkin olla oikeassa :) Taitavat vaan olla liian pliisut, liikaa punaista ja liian vähän muita värejä!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...