30.3.2015

Maaliskuun 2015 ostokset

Maaliskuussa on ostelu pysynyt erittäin maltillisena, ainakin jos hinnoissa katsotaan. Kaiken lisäksi kaikki on ostettu suoraan kaupasta, eli postipate on (ihan aiheestakin) jäänyt toimettomaksi.

2015-3-30_1
Huikealla hiihtolomareissulla tuli suunnattua Ouluun, jonka Ginasta tarttui yksi kolmen setti matkaan. Oli jopa vaikeuksia löytää kolmea himottavaa lakkaa, mutta periksihän ei anneta. Olin mennyt kauppaan ostamaan kolme lakkaa ja silloin ostetaan kolme lakkaa. Vasemmalta oikealle tässä seisovat siis Rose Glitter, Concrete ja Power Pink.

2015-3-30_2

Kärkkäiselle oli tullut jo alkukuusta näitä uusia nudelakkoja. Tuli haalittua niistä omaan kokoelmaani nämä kolme, taas järjestyksessä vasemmalta oikealle: I Nude it, Crunchy Cake ja Pure Soul. Oli siellä sitä pastellisarjaakin, mutta jostain syystä ne saivat jäädä ihan keskenään sinne hyllyyn.

2015-3-30_3

Nyt loppukuusta oli ständiin ilmestynyt näitä the gel -lakkoja. Pitkään niitä siinä hypistelin ennen kuin tämä kolmikko päätyi ostoskoriini. Perinteisellä vasemmalta oikealle -logiikalla kuvassa on Engaged, Dare it Nude ja Yummiiii!

Niin. Nyt voisi joku varmaan ihan oikeasti kertoa, että miksi tämä postaus näyttää tälle. Ja miksi tuo käyttämättömien lakkojen purkki näyttää ihan samalle. Missä on kaikki värit? Miksi ainoa väriskaala tuntuu olevan ranskislakasta nuden kautta ruskeaan? Miksen yhtään himoitse kirkkaita pastellivärejä vaikka kevät on ihan tuossa nurkan takana?

6 kommenttia:

 1. Osaisitko kertoa, onko joku noista Essencen nudeista sellainen jelly, jota vois käyttää ranskiksen pohjalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin näistä tuo Pure Soul ei hirveän hyvin peitä, joten voisin kuvitella sen siihen soveltuvan. Tosin siinä on hieman noita pieniä hituloita, eli jos ihan ilman mitään shimmeriä pitäisi olla niin tämä ei käy.

   Poista
 2. Ihania ostoksia :) Voi että, saisivat Essencet jo rantautua tänne pääkaupunkiseudulle niin pääsisi ihastelemaan paikan päälle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö se essence-mies ole niitä sinne lupaillut :) Toivottavasti pian sinne siis saapuvat!

   Poista
 3. Sulla on nyt maanläheiset sävyt pinnalla hankinnoissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näkyy olevan... Onneksi ne sentään miellyttää kynsilläkin, mutta vähän voisi vaihteluakin välillä saada :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...