15.3.2015

Koskaan nudena tai siis aina

Mitäpä lakkaa käsi hamuaa tikkupurkista, kun takana on 1 1/2 viikkoa mattanudella? No tottakai holonudea. Pitäsihän sen nyt tyhmemmänkin arvata! Kuka tässä mitään sen värikkäämpiä lakkoja mihinkään tarvitsisi...

2015-3-15_1

Eli esittelyssä toinen omistamani Cirquen lakka, ihanainen holo Never Nude. Vaikka olenkin melkoinen holohamsteri, ei tämän väristä kyllä ole toista. Levittämisessä ei ollut mitään ongelmaa eikä peittävyydessä eikä kyllä oikeesti missään muussakaan. Tarttee lisää näitä. Voi ei.

2015-3-15_2

Näiden lakkojen ollessa kynsillä imestyi taivaallekin omituinen valoilmiö, jota oli aivan pakko käyttää hyväkseen. Sillä kyllähän holo nyt vaan on parhaimmillaan suorassa valossa. Ja niin on kyllä tämäkin, ei hyvänen aika taas sentään. 

Mitä? Ai että onhan noissa selvästi jotain muutakin? Ou. No niin taisi olla, anteeksi että unohduin ihailemaan tuota holokimallusta. Nimettömässä taas kerran OPI Honey Ryder ja keskisormeen pääsi yksinäinen siirtokuva. Mutta kuka niitä oikeasti edes huomaa tässä.

Nyt alkaa olemaan ihan viimeiset hetket, jos allaoleva paketti kiinnostaa! Klikkaa tästä päästäksesi postaukseen, jonka alalaidasta löydät osallistumislomakkeen.


3v_1

5 kommenttia:

 1. Kyllä tuon siirtiksen huomaa, se on oikein hauskannäköinen. :) Mua miellyttää kovasti kanssa tuo Cirquen Never Nude... ihana sävy! Mulla kuitenkin löytyy Color Clubin Cosmic Fate ja Cherubic, joten olisikohan se kuitenkin vähän turhan samankaltainen niiden kanssa...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omista valikoimista ei kumpaakaan noista lakoista löydy, joten en voi vertailla. Äkkinäinen Googlen kuvahakukaan ei kunnolla paljastanut mitään. Jotenkin nuo Color Clubit ei vaan jaksa kiinnostaa niin eipä niitä tule sitten hankittuakaan... Mutta valitettavasti en voi tässä auttaa!

   Poista
 2. Vautsi mikä lakka! <3 Ja kynnet on kyllä kokonaisuudessaan muutenkin kauniit :) Nyt alkoi muakin himottamaan nudet! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itsekään aluksi nudeista välittänyt yhtään, nyt tuntuu etten muita ostakaan :D Niin se tauti etenee!

   Poista
 3. Ja sitten anteeksi, onnistuin painamaan väärästä kohti vahingossa ja kommenttia ei enää saa takaisin.... Mutta kiitokset siitä kuitenkin, ei ollut tarkoitus!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...