6.3.2015

Koi

Minähän siis säilytän käyttämättömien tikkuni juomalasissa, josta sitten aina kaivelen seuraavan lakkauksen tähdet. Tällä kertaa päätin päästää purkista pois siellä muistaakseni pisimpään majailleen lakan.

Pahaksi onneksi se lakka oli essence flashy pumpkin, jonka väri on aika....kirkas. Ja kun tuota purkkia muuten tutkailee, se on jokseenkin - no, nude. Tai ei ainakaan parhaimmillaankaan mitenkään erityisen värikäs :D

2015-3-6_1

Että tällainen värikäs nudelakkaus tällä kertaa. Keskisormessa siis kurpitsaa, nimettömässä Make Up Store Jessica ja lopuissa OPI I Sao Paulo Over There. Jostain syystä inspiraatio antoi tämän jälkeen odottaa itseään ja näillä lakoilla oltiin sitten jonkin aikaa ilman koristeluja. Mutta ei se oikein toiminut. Ei, jotain oli tehtävä. Hiplasin leimauslaattoja aikansa, mutta lopulta se ei vaan tuntunut hyvälle ajatukselle.

En tiedä olenko maininnutkaan, mutta heitin vanhalla siirtokuvien säilytysratkaisulla (käyntikorttikansio) vesilintua, koska en onnistunut saamaan niitä kuvia ulos sieltä taskuista. Nyt on kunnon taskut niille ja kaivaminen onnistuu paremmin vaikka vastalakatuillakin kynsillä :) Sitä selaillessani löysin nämä kiinalaiset kalat, jotka tuntuivat passaavan paremmin kuin hyvin, sillä tuleehan tuosta kurpitsasta hieman mieleen Nemo-kala.

Lopputulos on hieman epätavallinen, mutta jotenkin kummalla tavalla kiva. Jos edellisen kanssa en ollut aivan varma mikä meni pieleen, en tässä ole täysin varma että ovatko nämä nyt hyvät kynnet vai ei. Mutta kynnet kuitenkin!

6 kommenttia:

 1. Nämä kiinalaiset siirtokuvat olivat sanoisinko hieman oudot kun omille kynsille laitoin. Mutta sä olet kyllä kivasti yhdistänyt:D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkään ne vuoroaan odottikin, mutta tähän ne tosiaan jotenkin sopi :)

   Poista
 2. No on kyllä tosi kivat lakkaukset! Hirmu hyvin sait yhdistettyä räikeän oranssin nudeen sävymaailmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on jännä millaisia yhdistelmiä saa aikaan, kun tavoitteena on saada mahdollisimman monta lakkaa pois purkista!

   Poista
 3. No näähän on just hyvät! Tykkään tällasesta ennakkoluulottomasta väri ilottelusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itekin enemmän tykkään kun värit eivät aivan samoja ole.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...