20.3.2015

Kiitän palautteesta!

Ja tässä lupaamani palauteosio. Tässä meni välillä ihan hämilleen näitä lukiessa, kiitokset kaikille! 

Enimmäkseen blogi sai kiitoksia osakseen, kuvista pidettiin (vaikka itse en niihin aina niin tyytyväinen olekaan) vaikka moni toivoi niitä olevan postauksissa enemmänkin. Tämähän on ihan vaan omaa laiskuuttani, räpsin kyllä enemmänkin kuvia mutta pose on jokseenkin kaikissa aina sama. En siksi näe useinkaan järkeä siinä, että postaisin sitten useamman kuvan, joiden välillä lähinnä vaihtuu kädessä oleva lakkapullo. Joskus kauan sitten otin vielä kuvan käytetyistä lakoistakin, mutta se jäi enkä muista niitä ikinä ottaa. Yritän kyllä aina tekstissä mainita lakat - ja moni tosiaan pääsee poseeraamaan kynsien keralla :)

Kiitosta sai myös se, että tätä blogia pitää ihan aikuinen ihminen. Aina välillä pelkään, että kuivakka huumorintajuni lyö yli, mutta en silti jaksa sitä liikaa kahlitakaan. Ne vaaleanpunaiset silmälasit taisivat lopullisesti hukkua teinivuosina silloin joskus... ööö... viime vuosituhannella :P Hymiöitä olen sentään oppinut käyttämään, jolloin en toivottavasti vaikuta ihan kamalan töykeältä! Tässäpä muutama ylimääräinen, voitte ihan itse liittää ne aivan mihin väliiin ne mielestänne sopivat! :) :) :) :) :) :) :) :)

Ja tiedän kyllä senkin, että postaustahti on varsinkin viime aikoina ollut todella hidas. Inspiraatio on vaan turhan usein siellä hukkapiilossa, josta sitä saa houkutella ulos ihan kissojen ja koirien kanssa. Tai no, ainakin sen kissan :P

Mistä pääsemmekin hienoa aasinsiltaa pitkin siihen, että toivottiin jotain ei-kynsiaiheisia postauksia välillä. Epäilen tämän jakavan mielipiteitä, itse olen tykännyt pitää tämän aika puhtaasti kynsiblogina. Jos äkkiä katsoo montako postausta on vaikkapa kategoriassa Milli - eihän niitä montaa ole ja nekin harvat yleensä muiden postausten ohessa.Tunnen ihan selvästi tässä nyt lähestyvän gallupin...

Sain myös toiveen yksinkertaisista, aloittelijalle sopivista lakkauksista. Niin, itsekin olen aloittanut tilanteesta, jolloin ei ollut oikein mitään. Pitäisikin joskus palata ihan perusteisiin, eli lakkauksiin joita voi tehdä ilman juuri mitään. Tai sitten voisi vaikka keksiä jonkin uuden tunnisteen, jolla voisi merkata tosi helpot lakkaukset. Hmmm. Ehkä toteutan nämä molemmat. Tai ainakin toisen. Joskus.

Toiveena oli myös, että vertaisin alkuaikoja nykypäivään. Sehän toki sopisi näin synttäreiden aikaan, mutta jos totuus sanotaan niin en hirveän mielelläni sitä ihan alkua muistele :P Mutta voin yrittää tehdä poikkeuksen ja vaikka kokeilla uusia jonkin alkupään lakkauksista. Ja muistella samalla millaista se silloin joskus oli!

Ja vielä toivottiin lisää säästövinkkejä. Hienoa, en siis kirjoita näitä ihan turhaan! Näillekin varmaan voisi olla vaikka joku oma tunnisteensa, vaikkei niitä niin paljoa ehkä olekaan. Mutta jos se kukkaron pohja on koko ajan näkyvillä, sitä vaan kummasti etsii aina niitä halvempia vaihtoehtoja :) 

Mutta kootaanpa tähän nyt ne, mitkä ainakin itsestäni ovat olleet ihan hyviä vinkkejä - samalla saan lisättyä ne tunnisteet niihin :)

- josta postauksesta löytyy lisäksi Ostohyvitys (säästöä verkkokaupoista) ja AliExpress (vähän niinku Ebay)

Ja sitten lyö taas pää ihan tyhjää. Oliko jotain muitakin? Toki tulee aina kerrottua mistä lakat on milloinkin tullut ostettua, mutta ne ei ehkä varsinaisia säästövinkkejä ole :P Auttakaa naista mäessä, jos muistatte muitakin vinkkejä.

Mutta siinäpä se varmaan oli. Ja kiitetään kaikkia osallistuneita vielä kolmannenkin kerran!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...