12.3.2015

Taatusti lyhytikäiset

Näiden kynsien ideana oli tehdä sellaiset kynnet, joita ei takuulla jaksaisi kauaa katsoa. Näiden jälkeen tuli oltua reilu viikko mattanudeilla ja tosi lyhyillä kynsillä, sillä ei kovin värikkäät lakkaukset oikein sovi Nagijalaan :D Toinen harrastus meni siis viikon ajan tämän harrastuksen ohi ja yllättävän kivuttomasti jopa, ei yhtään ehtinyt kaivata kummempia lakkauksia kynsille.

2015-3-12_1

Onnistuin tavoitteessani melkeinpä liiankin hyvin. Lakkana Essence Purple Sugar, joka pullossa oli ihan nätti mutta se ei nyt vaan sovi yksiin ihonvärini kanssa tai jotain. Pääasia oli se, että se riiteli ainakin silmieni kanssa ja pääsi siis palkinnoksi kirpparilaatikkoon. Nimettömässä hiekkana Golden Rose Holiday 57, joka kyllä on ihan nätti. Leima vielä laatasta QA96 China Glaze Magicalilla ja valmista tuli.

Ja ei, näitä ei todellakaan jaksanut katsella kuin juuri ja juuri seuraavaan päivään. Silloin lähti reippaasti pituutta pois ja geelilakkapohjat uusittin.

Vielä ehdit osallistua, jos allaoleva paketti kiinnostaa! Klikkaa tästä päästäksesi postaukseen, jonka alalaidasta löydät osallistumislomakkeen.

3v_1

Ja tässä vaiheessa kiinnostaisi tietää, että eikö nämä tällaiset enää vaan jaksa kiinnostaa ketään? Osallistumisia ei hirveästi ole vielä tullut. Vai onko palkinto vaan liian surkea? Mitä siinä pitäisi olla, että ihmiset jaksaisivat osallistua?

2 kommenttia:

  1. Ihanathan nämä on! :) Ja mun mielestä tuo palkinto on todella houkutteleva, voi vaan olla, ettei tähän arvontaan ehtinyt kovin moni törmätä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja voi tosiaan olla, etten ole saanut tarpeeksi tuota mainostettua. Mutta missäpä sitä mainosta sitten levittäisi, sepä se on se ongelma!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...