23.3.2015

Violettia lunta

Sain taas testiin laattoja Born Pretty Storelta, joista ensimmäisenä kokeiluun pääsi laatta BP-L004. Tässä on monia kivoja kuvioita, mutta eiväthän ne hirveän isoja ole. Mutta eivätpä ole omat kyntenikään, joten hyvin ne riittävät. Mutta jos omistat kovin pitkät kynnet, saattavat nämä olla hieman pienehköjä.

2015-3-23_3

Born Pretty Storella on ihan omia laattoja, jotka ainakin omalla kohdallani ovat käyttäytyneet oikein hienosti.Tässä lakkauksessa on käytetty keskisormessa tuota keskimmäistä kiekurakuviota ja vasemman alanurkan kuviota. Leimauslakkana on käytetty Konadin valkoista. Leimoissa on vähän reikiä, mutta ei se omaa silmää ainakaan järjettömästi vaivannut. Muita kuvioita en tässä yhteydessä kokeillut, mutta laatta vaikuttaa kyllä olevan ihan hyvä kauttaaltaan. Tämä laatta löytyy kaupasta osastosta Nail Art ja itse laatta löytyy täältä: Kaleidoscope Designs Nail Art Stamp Template Image Plate BORN PRETTY BP-L004 12.5 x 6.5cm

2015-3-23_1

Leimojen pohjalla on lakkoina Gina Tricot Purple Rock sekä Snow. Pitihän sitä itselleenkin saada edes jokin valkoinen glitteri, vaikka en niin näistä glittereistä perustakaan. Molemmat lakat käyttäytyivät ihan nätisti, ei mitään suurempia ongelmia. Noita kaikkein isoimpia glittereitä piti pikkaisen kalastella, siksi tuossa on osa glittereistä päällekkäin.

2015-3-23_2

Yritin tähän nyt sitten saada useamman kynsikuvan, mutta aika tylsästi näissä on jokseenkin sama pose, toki eri lakkapulloilla. Jotenkin en enää vaan osaa ottaa muita poseerauksia, pitäisi varmaan taas opetella! Itse viihdyin näissä kynsissä aivan hyvin, vaikka eivät nämä nyt kovin erikoiset olleetkaan :)

Jos tämä laatta alkoi kiinnostaa, se löytyy siis  Born Pretty Storesta  ja koodilla YRL91 saat 10% alennusta tilauksestasi!YRL91

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...