27.2.2015

Helmikuun 2015 ostokset

Pitihän sitä kirppistellä vielä viimeisen kerran maksikirjeaikana, eli nämä ensimmäisen kuvan lakat on napattu blogikirppikseltä.

2015-2-27_1

Ensimmäisenä China Glaze Put a Bow On It, joka aikanaan jäi harmittamaan kun en sitä ostanut. Color Club Winter Affair lähti mukaan siksi, kun se näytti kuvassa ihan kivalle. Make Up Storen lakkoja en ennen omistanutkaan, mutta nytpä on Jessica. Viimeisenä vielä leveäsutinen Essie Fashion Playground, joka ei muista Essien mintuista poikkeavasti ole ollenkaan niin likainen. Saa nyt sitten nähdä kun se kynsille asti ehtii että miten käy...
2015-2-27_3

2015-2-27_2

Alkoi harmittamaan se, kun tuntuu että sielä Gina Tricotissa on vaikkamitäuuttajännää ja sitä ei järkevän etäisyyden päästä löydy. Siis järkevän siinä suhteessa, että sinne kannattais lähteä ajamaan. Näiden postarit maksoivat kuitenkin vähemmän kuin bensa sinne lähimpään kauppaan, joten tilasin ne Ginan verkkokaupasta. Lakat ylärivissä vasemmalta oikealle ovat Macciato, Clay Mouse ja Purple Rock. Alarivissä poseeraavat Black, White ja Snow.

2015-2-27_4

Vaikka tuo käyttämättömien purkki pursuilee jo muutenkin, piti käydä vielä haalimassa jokunen harmittamaan jäänyt lakka. Nämä ovat kaikki Ebaysta samalta myyjältä. OPI I'm Not Really a Waitress piti ostaa, jotta olisi edes joku rehellisen punainen kynsilakka. China Glaze Lug Your Designer Baggage ei ole ihan niin vanha, viime syksyn kokoelma menee lähes vielä tuoreesta lakasta, eikö. Ja viimeisenä China Glaze Smoke and Ashes on ollut mielessä jo todella pitkään, joten piti ostaa kun sitä vielä saa.

Yllättävän paljon tuli vaan lakkaa taas ostettua, onneksi en ole missään vaiheessa sanonut olevani lakossa :D Kivoja ovat kyllä kaikki, mutta odotetaan nyt että saadaan kynsille asti!

4 kommenttia:

 1. Aika maltillisesti oot ostellut helmikuussa :) tästä tulikin hyvä muistutus, että pitäisi tilata GT verkkokaupasta puuttuvia lakkoja esim. tuo macciato ja purple rock. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä maltillisesta voi olla montaa mieltä :D Pitäisi saada näitä käytettyä joskus poiskin :P

   Toivottavasti siellä verkkokaupassa edelleen on näitä, olisin vähän eri setin ostanut jos niitä olisi ollut. Ilmeisesti tosiaan nämä kausivärit ottavat ja loppuvat jossain vaiheessa eikä lisää ilmeisestikään tule...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...