4.2.2015

Tyhjeneehän se purkki näinkin, taas

Käyttämättömien purkilla on taas siis käyty. Molemmat lakat on sieltä napattu eikä kumpikaan nyt äkkiä ajateltuna niin erityisesti kamala ollut ja siksi joutunut vuoroaan odottamaan. Muissa paitsi nimettömässä on Essence Little Lila Town ja siellä viimeisessä Perfect Sand Laquer S82. Sen sijaan nuo Tetris-decalit ovat odottaneet sitä inspiraatiota todella kauan, eikä ne nyt oikein tähänkään istu.

2015-2-4_1

Kokonaisuutena tämä lakkaus oli jokseenkin plääh, vaikka periaatteessa kaikki komponentit olivat ihan jees. Essencessä oli kivaa pientä shimmeriä, joka sitten ei kuitenkaan kynnellä oikein erottunut ja hiekkalakassa oli kivoja erivärisiä rakeita, mutta jotain vaan puuttui, ehkä se kimallus. Ja Tetris on periaatteessa tosi kiva peli ja vanhimpia mitä muistan pelanneeni, mutta siitä huolimatta vaan ei, ei näin siirtokuvina.

Sattuuko teille usein näitä kynsiä että periaatteessa joo, mutta käytännössä sitten vaan ei, ei niin mitenkään?

6 kommenttia:

 1. Mulla on kans tetris decalit odottelemassa vissiin parempaa tulevaisuutta..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämäkin odotti melkein pari vuotta varmaan :)

   Poista
 2. Iiik noi tetrikset - mun lempparit!! Vieläköhän mulla on noit jossain.. Hmmm.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti jostain löytyvät :D

   Poista
 3. Voi, mulle käy jatkuvasti just niin, että lopputulos onkin plääh vaikka periaatteessa idea olisi ollut mainio :D Mutta nää on ihan kivat kuitenkin, vaikken noista tetris -decaleista hirveästi perustakaan :)

  Essencen lila on ihana, himskatti kun jätinkin tuon tilaamatta pari viikkoa sitten! Arvuuttelin, ja sitten ajattelin että nääh, en tarvitse... Pöh, miksi ihmeessä, kun mokoma on niin kaunis! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää etten ole ainoa, jolle näin käy :) Ja nuo Tetrikset päätyi tähän sen takia, kun pohjalakkaus oli jo niin plääh että ihansamamitäsiihenpistää.

   Ja nätti lila se on kyllä, en oikein pääse nyt kiinni siihen ettei se vaan innosta. Mutta kun ei näitä parin euron lakkoja oikein kannata edes yrittää myydäkään, pyytää yhtä euroa ja postarit siihen päälle hirveät... Tosin tämän voisi vielä jotenkin saada pakattua niin, että saa huijattua sen menemään kirjeenä :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...