22.2.2015

Ikää vain karttuu

Näköjään on tullut näitä synttäreitä juhlittua vähän miten sattuu, mutta jos tarkkoja ollaan niin näin helmikuussahan se ensimmäinen postaus tuli ulos. Tänä vuonna mennään ihan perinteisesti sillä, että täyttämällä lomakkeen olet mukana. Lakkauskilpailussa nyt vaan on liikaa hommaa :D

Mahdollisuudet on kuitenkin kahteen eri settiin, jotka näkyvät tässä:

3v_1

Paketti yksi sisältää lakat Catrice Bronze Upon A Time, China Glaze Love Marilyn, OPI DS Luxurious ja Perfect Sand Laquer S69. Sen lisäksi paketissa on 3 kpl siirtokuvia, 3 kpl laattoja ja leimasinsetti.

3v_2

Paketissa 2 on 4 kpl laattoja, 7 kpl siirtokuvia ja kaksi hyrrää.

1. Osallistumisoikeus on kaikilla lukijoillani, ei väliä mitä kautta blogiani seuraat. Jotain kautta on kuitenkin seurattava :) 

2. Mukaan pääsee täyttämällä allaolevan lomakkeen. Pakolliset kohdat on merkitty tähdellä.

3. Paketin 1 lähetän vain Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen, paketti 2 lähtee ihan minne vain haluat. Merkitse lomakkeeseen kumpi paketeista kiinnostaa, voit toki valita myös molemmat :)

4. Osallistumisia saat siten, että pakolliset kohdat täyttämällä saat yhden osallistumisen, vanhat lukijat saavat myös yhden, palautetta jättämällä voit saada yhden ja mainostamalla joko blogissasi/facebookissa/instagramissa vielä yhden. Mainostuksessa tulee olla ainakin toinen kuvista ja linkki tähän postaukseen.

4. Aika alkaa nyt ja päättyy 15.3.2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...