15.2.2015

Kuningatar

Jostain ihmeellisestä syystä nämä uudet A Englandit eivät vaan pitkään käyttämättömien joukossa viihdy :D Sieltä halusi pois myös tämä lakka, Virgin Queen. Se jatkaa samaa tuttua A Englandin holojen sarjaa, joista tykkään aivan mahdottomasti! Ei tarvinnut pettyä tälläkään kertaa, aivan yhtä ihq tämä on kuin kaikki edeltäjänsäkin. Sitä en vaan lakkaa koskaan ihmettelemästä, että miksi A England saa holoistaan tällaisia ja niin monet muut ovat hirvittävää kuraa...
2015-2-15_1

En osaa oikein määritellä tämän väriä, mikä on hieman outoa. Kyllä yleensä lakalle kuin lakalle nyt jokin väri löytyy. Mutta tämä ei oikein ole ruskea vaikka se on vähän sinnepäin. Ei se ole myöskään vihreä, vaikka on se vähän sinnekin päin. Pyh.

Kovin en tätä halunnut peittää, joten koristeluiksi sai (taas) riittää parit siirtokuvat. Tosi vaikeaa olisi ollut keksiä tälle oikein muitakaan koristeluja. Kun ei tämän päälle oikein tiedä millä värillä leimaisikaan. Ei tuo hopeinen paljoa näy, mutta ei erotttuisi kultainenkaan. Tai musta. Saatikka valkoinen.

2015-2-15_2

Kun kerran aurinkokin päätti taas näyttäytyä, oli ihan pakko napsaista muutama kuva auringossakin. Jännästi lakka näyttää taas ihan toisen väriselle, mutta niin kyllä ihokin. Pitäs varmaan etsiä jostain joku fotoshoppauskurssi, kun en osaa näitä värejä oikein säätää. Voitteko uskoa, että molemmissa kuvissa on ihan sama iho? En käynyt vaihtamassa sitä kuvien oton välissä, vannon sen!

Mutta ihana lakka, siedettävä lakkaus ja uskomaton väsy. Jos tekstistä ei saa mitään selvää, sen voi pistää tämän väsyn piikkiin. Piti käydä hieman ravintolapäivässä edustamassa ja siihen perään otettiin maratonharkat.Ensi yönä joko uni maittaa loistavasti tai ei tule ollenkaan, taidan tässä painua ottamaan asiasta selvää!

4 kommenttia:

 1. Hololakkoja on todella hankalaa koristella! Mutta onneksi ei oikeastaan tarvitsekaan kun ne ovat niin kauniita muutenkin, kuten tämä lakka==)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Holot tosiaan on haastavimpia koristella :) Samaa mieltä olen siitä, ettei ne onneksi juuri mitään päällensä tarvitsekaan!

   Poista
 2. Ihana väri! Oishan se huipua jos aina välillä vois käydä vetäsemässä pienen rusketuspuvun päällensä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nätti on väri mutta mikä se on, sitä en edelleenkään tiedä :D Ja pikarusketus otettaisiin vastaan kyllä jos sitä jostain sais :P

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...