12.2.2015

Kun olis kaikkea kivaa ostettavaa mutta lompakko on eri mieltä

Jos seuraat Instagramissa, tässä hypätään nyt parien kynsien yli. Esittelen ne tässä vielä myöhemmin, mutta halusin saada tämän postauksen ulos :)

Joskus noin pari vuotta sitten törmäsin ensimmäistä kertaa tuotteeseen nimeltä Liquid Palisade. Kuulosti tosi kätevälle, sillä varsinkin se musta leimauslakka on kamalaa poistettavaa kynsinauhoilta. Mutta se hinta. Siis ihan oikeasti, kaksi kymppiä pienenpienestä putkilosta!

2015-2-12_1
Googlettamalla selvisi kuitenkin, että oikeastaan aine on vaan nestemäistä lateksia. Joka ei ihan oikeasti ole niin kallista. Selvisi myös, että tätä ainetta saa pilailukaupoista. Ooo, halvempi ratkaisu! Heti kun seuraavan kerran pääsin pilailukaupan lähettyville, lähdin etsimään tätä ihmeainetta. Hetken pyörittyäni totesin etten löydä, mutta onneksi kysyin myyjältä. Sieltähän sitä sitten löytyi, tiskin alta. Kuvassa vasemmalla oleva pullo on 50 ml ja maksoi 6 euroa. Onhan siinä litrahintaa siinäkin, mutta huomattavasti kohtuullisempi silti.

Yritin käyttää ainetta muutaman kerran, mutta sen saaminen tuolta törpöstä siististi kynsinauhoille osoittautui haastavaksi. Käytin hommaan jossain setissä tullutta sivellintä, mutta ei siitä oikein mitään tullut. Pullo hautautui laatikon pohjalle ja unohtui.

Muutama kuukausi sitten sain idean laittaa tätä nestettä tyhjentyneeseen aluslakkapulloon. Ja jopa alkoi Lyyti kirjoittaa! Lakkapullon siveltimellä aineen saa siveltyä kynsinauhoille ihan ongelmitta. Pullo asustaa nyt pöydälläni ja pääsee usein tositoimiin kun aletaan leimaamaan.

2015-2-12_2
2015-2-12_3

Näissä kuvissa lateksi näkyy vaalean ihonvärisenä. Se kuivuu tosi nopeasti ja jää hieman tahmeaksi. Näihin on sudittu pari kerrosta, varmaan vähemmälläkin päääsisi mutta tykkään repiä nämä irti mahdollisimman kokonaisena. Aikaa meni ehkä pari minuuttia.

2015-2-12_4

Seuraava kuva on otettu leimaamisen jälkeen. Suorastaan alkaa ahdistamaan ajatellakin, että tätä pitäisi alkaa siivoamaan lakanpoistoaineella... Ei kiitos, sitten olisi ihanan harmaat kynsinauhat.

2015-2-12_5

Tässä kuvassa on pelkästään repäisty lateksit irti. Kynsinauhat näyttää kamalilta, mutta musta on poissa eikä siivottavaa juurikaan ole.

2015-2-12_6

Ja viimeisessä kynsikuvassa siivottu ja päällyslakattu versio. Lakkoina Orly Angel Face, Gina Tricot White ja OPI Emotions. leimauksessa Konad black & hehe 018.

Jatketaan vielä otsikon linjoilla, sillä ilmeisesti moni on viime aikoina ihastunut näihin hehe-sarjan laattoihin. Ne vain tulevat melkoisen hintaviksi Suomesta ostettuna, varsinkin jos haluaa useamman. Jos ulkomailta tilaaminen ei ole ongelma, voin suositella ostamaan nämä laatat AliExpressistä. Sieltä löytyy useampikin myyjä, mutta tässä esimerkkinä yksi 12 laatan erä. Eikä maksa kuin reilut parin laatan verran jos Suomesta ostaisi! Ja valittavana on myös niitä Harry Potter -laattoja :D

Ja jos tuostakin hinnasta haluaa vielä muutaman sentin pois, kannattaa sivuille mennä Ostohyvityksen kautta. Tästä palvelusta oli jokin aika sitten kovasti postauksia, mutta asia tuntuu unohtuneen. Itsekin olin siinä luulossa ettei sieltä mitään sellaista kauppaa löydy mitä itse käyttäisin. Jotenkin olin mieltänyt palvelun koskevan vain suomalaisa verkkokauppoja. Vaan ei, myös AliExpressin tilauksista saa rahaa takaisin!

Toinen paikka, jonka olisin varmaan voinut aikaisemminkin sieltä Ostohyvityksestä bongata on Zooplus. Tilaan Millille ruokaa sieltä, sillä se tulee kuitenkin halvemmaksi. Kissan ruokinnassa on jokseenkin monta koulukuntaa, itse tyydyn siihen että annan Millille sentään markettimössöä parempaa ruokaa.

2015-2-12_7

Tässä Milli tarkastaa uusimman tilauksen, maistus varmaan :) Lisäksi tykkään siitä, että paketti tulee ihan kotiovelle. Näin miehettömänä sitä arvostaa sitä, kun kuljetusliikkeen mies kantaa 30 kg kissanhiekkaa aivan oven eteen :D Jos et vielä ole Zooplussan asiakas mutta haluaisit kokeilla, voin lähettää 10% alekoodin sähköpostiisi (kunhan saan jostain sen sähköpostiosoitteesi). Ja jos vielä käytät sitä Ostohyvitystä, saat muutaman prosentin lisää alennusta. 

Siinäpä useampi köyhän naisen vinkki :D Tämä oli nyt aika erilainen postaus kuin yleensä. Olisi kiva kuulla tästä mielipiteitä! Lisää tällaista vai ei missään tapauksessa?

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...