3.3.2013

Outoo...

Belegwen meni sitten haastamaan minutkin tähän omituisuuksien kertomiseen. Tässähän siis pitäisi jostain keksiä viisi omituista asiaa itsestään. Mikä ei sitten ole yhtään niin helppoa kuin luulisi. Jotainhan sitä on tullut kerrottua jo aikaisemminkin ja osa niistäkin olisi tähän kyllä kelvannut.

1. Ainakin musiikkimakuni on ilmeisesti erittäin outo. Tai vaihtoehtoisesti musiikkipalvelujen algoritmit eivät toimi. ITunes tykkää niin kovasti aina suositella minulle uutta musiikkia ja menee joka kerta täysin metsään. Onnistuuko se muka joskus antamaan hyviäkin vinkkejä? Spotify ei ole juurikaan parempi, siellähän on osio Related Artists. No eipä niistäkään ikinä ole kuunneltavaa musiikkia löytynyt... Tyhmää lokerointia, en kuuntele musiikkia lokeroiden mukaan vaan sen mukaan mikä kuulostaa mielestäni hyvälle!

2. Ilmeisesti myös varsinainen makuaistini on huomattavan paljon erilainen kuin muiden suomalaisten. Aina, kun löydän jotain todella hyvää syötävää (valmisruokaa, karkkia tai mitä vaan), hetken päästä sitä ei enää kaupasta saa. Tai siltä ainakin tuntuu. Yritin jouluksi etsiä eräitä konvehteja, mitä meillä oli parina edellisenä jouluna. Pojan kanssa molemmat tykkäsimme niistä todella paljon, mutta nyt niitä ei saanut enää mistään. Nyyh. Taas alkoi harmittamaan moinen...

3. En tykkää vastata puhelimeen, jos en tiedä kuka sieltä on soittamassa ja millä asialla. Hyvin usein annan sellaisten puheluiden mennä vastaajaan. Jos sieltä soittaa joku, jolla on oikeaa asiaa, sinne voi jättää viestin. Tästä olen vähän parantunut, mutta en täysin. Tiedän kyllä mistä tämä vastahakoisuus johtuu, mutta se juttu on liian pitkä tässä kerrottavaksi.

4. En pysty valehtelemaan edes silloin, kun siitä olisi hyötyä. Möläyttelen asioita välillä liiankin suoraan. Joskus olisi oikeasti ihan hyvä juttu osata sanoa asioita vähän kierrellen ja kaarrellen, mutta se taito puuttuu minulta ihan täysin. Samoin en mitenkään pysty väittämään tietäväni jotain asiasta mistä en välttämättä kunnolla tiedä. Ennemmin vaan sanon että en tiedä, vaikka monessa tilanteessa olisi eduksi esittää tietävänsä enemmän. Minusta saa varmaan todella epävarman vaikutelman...

5. Miellän itseni täydeksi nörtiksi. Toki tiedän, että sanaa käytetään enemmän haukkumamielessä kuin positiivisena asiana, mutta minähän olenkin omituinen. Minusta on oikeasti ihan kivaa värkätä näiden koneiden kanssa ja ratkaista ongelmia. Tykkään siitä tunteesta, kun saan jonkin hankalan ongelman ratkaistua. Miten sitä on ennen Googlea pärjättykään?

Tämähän pitäisi vielä jakaa eteenpäinkin. Kovin monessa blogissa haaste on jo kiertänyt, joten katsotaan keksinkö mitään. Näistä blogeista en ainakaan äkkiä tehtyä haastetta löytänyt :)


Enempää ei nyt jaksa. Mutta onpahan muutamalle taas pistetty eteenpän :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...