15.3.2013

Ryminällä

Kaatuu ostolakot nimittäin. Tälle vuotta kun ei ole tullut oikein mitään ostettua, mitä nyt ne muutamat Perfect Holographicit. Onnistunut lakko on erittäin hyvä syy ostaa sitten kerralla enemmän, eikö vaan? Ja sen aikana sain käyttämättömien saldon (ainakin melkein) nollaan. Näistä tosin on parit kynnet vielä postaamatta, mutta kyllä ne vielä täällä esitellään, halusitte tai ette...

2013-3-15_3

Ensinnäkin piti saada lisää A Englandeja. Näitä olen meinannut ostaa jo ties vaikka miten kauan, vasemmalta lähtien kuvassa on Dragon, Saint George ja Bridal Veil. Nämä lakat Adeninasta. Samaan kuvaan tunki sitten Orlyn Miss Conduct. Jotenkin kuvittelin pärjääväni ilman tätä, mutta oli kuitenkin sorruttava. Tämän nappasin Ebaysta.

2013-3-15_4

Voi miten ihanasti ne kaikki kimaltavatkaan! Toivottavasti on aurinkoinen päivä sitten, kun saan nämä kynsilleni! Taidan aika lailla ensimmäiseksi tarttua yhdistelmään Dragon&George. Vaikken yleensä tuota pyhän Patrikin päivää vietäkään, siitä saa mitä parhaimman tekosyyn vihreän lakan käyttöön :D

2013-3-15_1

Mitenhän minä ikinä kuvittelinkaan, että voisin olla ostamatta näitä Euro Centraleja. No, siitä ihmetyksestä on päästy yli ja paypal-tilin vilautus Ebay-myyjälle sai nämä lakat matkaamaan luokseni: A Woman's Prague-ative, My Paprika is Hotter Than Yours!, Suzi is Hungary Again, You're Such a BudaPest, Can't Find My Czechbook ja My Vampire is Buff.

Ja näitähän piti sitten pyöritellä pitkään ja hartaasti, sillä sen verran on viime aikoina ollut puhetta näistä feikki-opeista. Nämä nyt sentään matkasivat tänne USA:sta, joten tuskinpa ne mitään feikkejä ovat. Tosin tuskin myöskään täysin sallittujen kanavien kautta tulleita. Variaatioita oli näinkin pienessä otoksessa useita. Oli pulloja, joista oli pohjasta revitty se päällimmäinen lappu pois ja hiottu pullon kyljestä numero piiloon. Toisessa ääripäässä kaikki oli tallella. Äkkiä voisi ainakin olettaa, ettei kukaan jaksa alkaa feikistä noita tunnisteita piilottelemaan. Ihan sama, nyt ovat minun ja en jaksa miettiä ovatko aitoja vai ei.

2013-3-15_2

Ja näistä oli sitten täysin mahdotonta saada kunnollista kuvaa. Tämä on, uskokaa tai älkää, onnistuinen koko satsista. Taitaa olla vähän liian tehokkaat nuo lamput, sillä kaikki kuvat olivat ihan liian vaaleita. Yhtään vaaleammassa kuvassa BudaPest ja Buff näyttivät ihan samalle. Tässäkin kuvassa Buff on liian vaalea ja Prague ei juurikaan erotu taustasta. Ja Paprika on niin oranssi, että kamera heittää pyyhkeen kehään.

Voi mitä antaisinkaan kamerasta, joka osaisi tallentaa värit sellaisina kuin minä ne omilla silmilläni näen!

8 kommenttia:

 1. Aivan ihania ostoksia :)

  VastaaPoista
 2. ihanan näköisiä ostoksia!:) mäkään en aluksi aatellut hankkivani noita euro centraleita, mutta kuinkas kävikään, kyllä niitä on usemapi jo tuolla kaapissa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla täysin turhaa edes yrittää väittää kenellekään, etteikö jotain kokoelmaa ostaisi :) Sen verran usein on kyllä tullut sorruttua :D

   Poista
 3. Ihania ostoksia! :)

  Olethan kokeillut säätää kamerastasi valkotasapainoa ja valotusaikaa? Tummalla pohjalla otetut kuvat ylivalottuvat helposti, mikäli käytät automaattiasetuksia, koska kamera yrittää valottaa kuvan koko alueen tummuuden huomioiden. Haluat valottaa kuvan kynsilakkapullojen kirkkauden mukaan ja jättää tumman taustan huomioimatta.

  -Papu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi varmaan jaksaa perehtyä kameraan paremmin :) Laiskuus on vain iskenyt tässäkin, räpsin kuvia automaattiasetuksilla. Tiedä tosin auttaisko se valkotasapainokaan siihen, että joidenkin lakkojen sävy vaan ei toistu oikeana.

   Kyllä mää joku päivä tässä vielä... varmaan.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...