9.3.2013

Miten niin muka pitäisin violetista?

Pakko oli taas väliin kaivaa vanhempia lakkoja laatikosta, kun nuo muutamat vielä kokeilemattomat eivät vaan mitenkään jaksa innostaa. Koskapa olen muutaman kerran ennenkin näitä vertailuja tehnyt, päätin lakata kynnet sekä A Englandin Lady of the Lakella sekä Color Clubin Wild at Heartilla.

2013-3-9_2

Osaatko arvata kumpi on kumpi? Pullokuva antaa kyllä vinkkiä tästä. Jos oma näyttösi sattuu olemaan sellainen, ettei värieroa näy, kerrottakoon että Lady on näkyvillä etusormessa ja nimettömässä ja Heart keskisormessa ja pikkurillissä.

2013-3-9_1

Vertailun vuoksi tässä vielä poseeraus toisen pullon kanssa. Serkkujahan nämä keskenään ovat, mutta eivät missään nimessä dupeja. Wild at Hearthan kyllä varmaan löytyy jo jokaisen laatikosta, mutta jostain syystä tämä Lady of the Lake ei vaan ole saanut samaa huomiota. Jonka tämä siis mielestäni ehdottomasti ansaitsee! Minä ainakin tarvitsen molemmat.

2013-3-9_3

 Tähän on sitten piirrelty päälle kiekuroita. Ei akryylimaaleilla, ei siveltimellä vaan kynällä! Tiedän, että nämä eivät ole mitenkään hirveän hyvin piirrettyjä, mutta minun taidoillani tämä vaan on melkoinen saavutus. Olen täysin onneton noiden akryylimaalien kanssa. Ja siveltimen käyttö on minulle täysin ylivoimaista, en vaan kerta kaikkiaan osaa olla painamatta sitä sivellintä... 

Eli kynällä on todella helppo piirtää kynteen. Sitä saa painaa aivan huoletta eikä viivat silti leveä muodottomiksi :P Tämä kynä on aika jännä, sillä tuo väri on ihan nestettä. Mutta kivasti tuosta muovisen kärjen keskeltä se tulee. Välillä kynä meinaa tukkeutua, mutta tämäpä onneksi on vesiliukoista. Siispä puhdistus käy ihan vedellä. Sain vedellä pois epäonnistuneen kiekurankin, mikä on tällaiselle sählärille oikein kätevää :)

Näitä pitää kyllä saada lisää, jospa sitä sitten tulisi välillä tehtyä jotain ihan vapaalla kädelläkin. Sitä vielä tiedä, että onko se sitten hyvä vai huono juttu :D :D Jospa sitä voisi tällä alkaa harjoitella, vielä minustakin voi tulla uusi Tartofraises - tai sitten ei. Mutta onhan se hienoa ajatella että minulla on samanlainen kynä!

2013-3-9_4

Aurinkokin jopa suostui paistamaan, joten sain kuvan ulkonakin. Kyllä on ihanaa, että kesä on tulollaan ja voi kaivaa kaikki holot esiin! Sillä tätä kimallusta katsoessa täytyy todeta, että Belegwen oli oikeassa, sieltä vanhoista ihanista lakoista sitä vau-efektiä kannattaa lähteä hakemaan!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) Itekin kyllä tästä tykkäsin, mikä on ihan hyvä asia välillä. Muistaa taas, että miksi tätä tuleekaan harrastettua :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...