21.3.2013

Ideat hakusalla

Nämä kynnet on siis tehty ennen noita esiteltyjä ostoksia. Vielä oli essie käyttämättä, punainen nimeltään head mistress.

2013-3-21_1

Vähän on tylsä tämäkin. Tai ei vaan jotenkin minun makuuni. Varmaan ihan kiva joskus, kun pitää saada jotain isompaa huomiota herättämätöntä kynsille. Punaisuutta jäi kynsinauhoille, minkä kyllä kuvastakin näkee. Ei siis päässyt mitenkään lempparilakaksi.

2013-3-21_2

Tähän siiten yhdistin vielä yhden Coralin glitterin, Pink Cadillacin. Lakkasin sitä vinoon, ettei aina olisi ihan sama kaava. Kissankarvat kuvaan tarjoaa Milli.

Näistä nyt juurikaan mitään sanottavaa ole. Kyllä näitä silti mielummin katseli kuin niitä ruskea/oransseja... Ei siis mikään suuri epäonnistuminen, mutta eipä toisaalta mikään suuri onnistuminenkaan.

Tulipa sitten pinnattua jokseenkin kaikki kynsikuvat Pinterestiin. Oli kyllä aika mielenkiintoinen aikamatka! Tänne blogiinhan en ole laiskuuttani jaksanut mitään kuvagalleriaa tehdä. Mutta jos kiinnostaa tässä linkki sinne Pinterestiin: http://pinterest.com/verieana/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...