5.3.2013

Vihreä kuuluu kevääseen, eikö?

Sirrytäänpä siis seuraavan essien pariin. Piti käyttää tämä stylenomics alta pois ennen kuin kevät tässä kunnolla alkaa :) Vaikka vihreää se on tummanvihreäkin. Tosin tämä on niin tumma, että se saattaa äkkiä katsottuna näyttää ihan mustalle.

2013-3-6_1

Ja kuten tummat lakat yleensäkin, tämän ylimenneiden osien saaminen kunnolla pois kynsinauhoilta ei ollut mitenkään helppoa. Kuten valitettavasti kuvastakin näkyy. Voi kynsinauhat, miten olenkaan teitä taas laiminlöynyt! Lupaan parantaa tapani, kautta Lemony Flutterin!

2013-3-6_2

Ja käyttämättömien listaltahan saa tällaiset Romantique-sarjan lakat helpoiten pois leimaamalla. Vihreä Cherish passaa mielestäni aika kivasti tämän tummanvihreän päälle. Tosin tuossa leimassa näkyy lähinnä enää tuo metallisuus, kuva hävittää jotenkin leiman vihreyden. Leimaamisessahan nämä lakat toimivat kuin (entisen) junan vessa.

2013-3-6_3

Otetaanpa vielä toinen kuva, sillä nämä puput vain ovat niiiiiiin söpöjä :) Ja nuo pikkuiset porkkanat... joita on syömässä paljon pieniä pupuja, jos ihmettelit mitä nuo muut läiskät tuolla keskisormessa ovat. Jotenkin leima pääsee paremmin esille, kun leimalakkapullo ei ole kädessä. Miten muuten on, pitäiskö taas palata tähän tyyliin? Siis että kuvaisin leimaukset ilman leimaamiseen käytettyä lakkaa. Aikoihin en ole enää jaksanut kuvata lakkaukseen käytettyjä lakkoja, varsinkin kun harvoin tulee käyettyä kovinkaan montaa lakkaa. Hmm, ehkä voisi taas pistää sivupalkkiin kyselyn.

2013-3-6_4

Tapojeni vastaisesti tässä vielä kuva peukalosta, sillä nämäkin pupuset ovat hirrrrmuisen nättejä. Yleensä liika söpöys ei ole minun juttuni, mutta jostain syystä nämä ovat hirveän söpöjä mutta ei liian :) Varmaankin tuo tummanvihreä pohja auttaa asiaa.

Keväistä tässä siis on vihreys ja puput. Ei ehkä ihan perinteisin toteutus, mutta sopinee näin pääsiäistä odotellessa. Nämä eivät ole liian pääsiäiskynnet, jos ei katso lovin läheltä. Näitä on oikeasti kiva katsella.

Jos alkaa tuntua, että söpöt puput näyttäisivät hyvälle omillakin kynsillä, näitä Nailwaysin Spring Time-laattoja voit ostaa omaksesi täältä.

Pitkästä aikaa näköjään runosuoni pääsi oikein kunnolla sykkimään! Onneksi olkoon, jos pääsit tänne asti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...