7.3.2013

Lähes listan lopussa

Väliin piti jo saada jotain muuta kuin essietä. Eli tässäpä eräs Arleyn melkein hololakka numerolla 807. Tämähän on sellainen, jossa ei kunnon holoefektiä ole vaan enemmän sitä holoista shimmeriä.

2013-3-5_1

Ihan kivan näköinen lakkahan se on. Ei aiheuta suuria väristyksiä, mutta ihan kiva. Mitähän sitä nykyään pitäisi tulla vastaan jotta siitä sen wau-efektin saisi irti?

2013-3-5_2

Tähän sitten liukuvärinä Coralin glitterlakka Black Jack. Ja siitähän voisi siis päätellä, että sen pitäisi olla musta. No, ainakin tämän lakan päällä se näyttää vihreälle. Ja se ei kyllä tämän päällä näytä hyvälle, ei ainakaan minun silmääni.

2013-3-5_3

Yritin sitten vielä paikkailla tätä liimailemalla muutaman musta strassin tähän päälle. No, ei se tilannetta juurikaan parantanut. Varmaankaan siksi en jaksanut kovinkaan hyvin tarkistaa, että päällylakkaa tulisi kaikkien strassien päälle kunnolla. Ja kaikkihan tietää mitä siitä seuraa, tietenkin se, että strassit lähtivät heti seuraavana päivänä kävelemään kynsiltä.

Eipä siis olleet kovinkaan pitkäikäiset lakkaukset nämä. No, kaksi lakkaa taas pois listalta. Lakko on tosin jo saattanut revetä. En ollutkaan niin vahva kuin luulin olevani... Mutta näistä kerrotaan lisää sitten kun ne toivottavasti joskus kotiutuvat :D

4 kommenttia:

 1. Harmi että tossa kultaisessa Catherine Arleyssä ei sitä kunnon holoefektiä ole, haluaisin nimen omaan kultaisen holon. Laylalla olisi mutta se on vähän turhan kallis mun budjetille :p

  Mun täytyy vielä myöntää että petyin vähän tohon vihreyteen kun avasin oman Black Jackini, mutta ainakin noissa kuvissa se näyttää ihan hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunnon kultaiset holot taitaa tosiaan olla hakusessa, valitettavasti...

   Eikä taida tämä Black Jack toista kertaa kynsille päätyä. Hautautukoot Helmerin syvyyksiin siis :D

   Poista
 2. Mä oon sitä mieltä, että kannattaa kyllä palata vanhoihin ihaniin lakkoihin. Sieltä sen vau-efektin saa. :) Nimimerkillä kokemusta on. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä tässä taitaa pitää tehdä :D Pitää vähän muistella, että mistä lakoista sen aikanaan on saanut.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...