28.2.2013

Lehmäkarkit

Melkeinpä oli pakko ottaa käsittelyyn taas yksi essie tuosta kokoelmasta. Tämä lakka on skirting the issue, joka on tuollainen tumanpunainen ja koostumukseltaan lähennä vissiin jelly.

2013-3-1_1

Ihan kiva, mutta ei aiheuta mitään väristyksiä. Tätä piti sitten katsella aikansa ja miettiä että mitäs sitten. Jotenkin ajatukset vain väkisinkin menivät Intian suuntaan. En osaa selittää että miksi, mutta näin vaan kävi.

2013-3-1_2

Eli koristeluiksi päätin lopulta pistää tällaiset hopeiset puolikuut. Hyvin vähän on tullut näitä puolikuita viljeltyä. Nyt vaan piti saada jotain helppoa ja nopeaa kynsille. No, olivatpahan koristellut. Ei mitenkään monimutkaisesti eikä mitenkään erityisen hienosti mutta koristellut.

Miten tämä tämä kaikki sitten liittyy otsikkoon? Entisessä työpaikassani oli väliin työntekijöitä ympäri maailmaa. Itse asiassa Intiasta oli useampiakin henkilöitä ja moneen otteeseen. Usein nämä vaihdokit myös toivat jotain tuliaisia tullessaan, yleensä syötäviä sellaisia. Näitä sitten otettiin ja kehuttiin, maistuivat sitten ihan miltä tahansa. Varmaan pahinta ikinä oli eräät Intiasta tuodut käsitykseni mukaan maidosta tehdyt karkit. Lisäksi ne oli päällystetty oikealla hopealla. Ajatus hopean syömisestä ei todellakaan kiehtonut, mutta piti vaan hymyillä ja syödä. Ja se maku oli aivan hirveä. Ja siis todellakin melko monenlaista oli tullut maisteltua. Meni se alas, mutta en voi kuin ihmetellä miten kukaan voi noita pitää erityisenä herkkuna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...