4.2.2013

Kuumaa laavaa

Jotenkin jännästi sinne käyttämättömien pinoon on näitä pinkiksi laskettavia vaan ketynyt. Tämäkin lakka sai kohtuullisen kauan odottaa vuoroaan. En tosin tiedä miksi, sillä pinkiksi tämä vaan on aika kiva :)

2013-2-4_1

Kyseessä on siis Color Clubin Hot Like Lava. Tämä ei ole liian tyttömäinen pinkki vaan siinä on oikein sopivasti asennetta. Metallilakaksi tämä oli yllättävän helppo, ihan kaikki epätasaisuudet eivät näkyneet lakan alta eikä siveltimen jälkiäkään jäänyt haitaksi asti.

2013-2-4_2

Kärkiin halusin sitten leimata pitsiä. Teippaamalla suojasin muun osan kynnestä. Tässä vaiheessa kaikki näytti vielä jokseenkin hyvälle. Mutta myöskin jotenkin vajaalle, eli eihän tätä nyt tähän voinut jättää.

2013-2-4_3

Ja näin sitä sitten pilataan manikyyri loppumetreillä. Yritin linerilla vetää viivat tuohon pitsin rajalle. Mutta eihän siitä mitään tullut, ensinnäkin väri on täysin väärä ja toisekseen viivat menivät ihan vinoon ja minne sattuu.

Olosuhteiden pakosta tämäkin mani oli kynsillä useamman päivän. Kyllä siihen silmä jotenkin tottui, mutta ei tämä missään nimessä aiheuttanut tuijottelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...