14.2.2013

Tätä päivää.

Tänäänhän on se päivä vuodesta, jolloin pitäisi muistaa joko ystäviään tai sitä ainoaa oikeaansa, riippuen kumpaan koulukuntaan kuuluu. Olen itse vähän liian vanhaa ikäluokkaa, minun lapsuudessani koko päivää ei vietetty lainkaan. Joskus ollessani teini posti keksi, että olishan se hienoa saada ihmiset lähettelemään lisää postikortteja. Siksi nimenomaan ystävänpäivä eikä puolison/poikaystävän päivä, sillä ystäviähän voi olla vaikka kuinka monta! Itse en koskaan koko päivän viettoon ole sisälle päässyt, mutta tehdään nyt yhdet kynnet siitä huolimatta.

2013-2-14_1

Jos ei mistään muusta syystä niin siitä, että sain tekosyyn ottaa laatikostani jo kerralleen käytetyn lakan. Tässäpä siis jo toista kertaa DS Extravagance. Ja on se vaan. Siis aivan ihana. Tämänhän valitsin rakkaimmaksi lakakseni, joten sehän passaa tähän päivään, eikö?

2013-2-14_2

Leimaukset eivät sitten onnistuneet aivan toivotulla tavalla ja niiden kuvaaminen onnistui täysin mahdottomaksi. Tämä on ainoa lähellekään onnistunut kuva. Leimailussa on käytetty Foil Me Oncea. Kuviot eivät halunneet osua keskelle kynttä eikä teippi toimi tällaisiin lakkoihin, se toimii oikeastaan vain Konadin lakkoihin. 

No, onpa sydämiä nyt kuitenkin. Hyvää päivää niille jotka sitä viettävät!

4 kommenttia:

  1. Aivan upean värinen! Älä ihmettele jos se katoaa kun käännät selkäsi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minä sitä aika tarkkaan vahdin :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...