9.2.2013

Tumma kuin yö

Tämä seuraava lakkahan ilmestyi viime kesäkokoelmassa. Todella kesäinen ja aurinkoinen lakka, eikö vaan teistäkin?

2013-2-9_1
 
Lakkahan on siis Orlyn After Party. Se on kyllä jännä lakka, pikaisella silmäyksellä se näyttää ihan mustalle, mutta itse asiassa se on aivan täynnä pieniä värikkäitä... jotain. Mutta en ole ihan täysin varma tykkäänkö tästä vai en. Ihan kiva se on, mutta todella ihana - no ei oikeastaan.

2013-2-9_2

Varmaan yksi syy miksi tämä lakka sai vuoroaan odotella on se, että tämän päälle on todella vaikeaa keksiä mitään koristeluja. Mitä tuohonkin nyt oikein voi laittaa? Onneksi kokeilemattomien pinossa oli useampiakin näitä glittereitä jonossa, joten pistin osalle kynttä tätä Just Marriedia. Joka sekin kimaltelee sateenkaaren väreissä.

Yhdistelmä oli ihan onnistunut ja näillä kynsillä sitten istuttiin iltaa tyttöjen kanssa. Tosin kyllä tässä varmaan on tulossa vanhaksi. Yhdeksän aikaan illalla kun maha oli täynnä olisi ollut ihan kiva lähteä kotiin nukkumaan. Mutta eihän sitä nyt kehdannut lähteä siihen aikaan kotiin kun kerran ulos oli lähdetty! Puoliltaöin sitten pääsin kotiin ja olipa ihanaa. Miten sitä on joskus nuorempana jaksanut bilettää aamuun asti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...