20.2.2013

Kimalletta

Jostain kummallisesta syystä tuolla jatkuvasti hupenevassa kokeilemattomien joukossa hengailee kovin monta glitteriä. Voi kunpa muistaisin sen, kun seuraavan kerran kiinnostaa sellaisia ostaa...

2013-2-19_1

Aloitin lakkaamisen OPI Yodel Me on My Cell:llä. Se olisi ihan kiva lakka, jos ei tuntuisi siltä, että saman värisiä lakkoja on kokoelmissani monta. Ja lähes kaikki ovat olleet kynsilläni ihan vasta. Tai ainakin melkein. No, onpahan tätäkin käytetty.

2013-2-19_2

Koristeena tällä kertaa siis glitteriä. Nimettömässä China Glaze Dorothy Who? Muissa kynsissä Coral Las Vegas Pop Star. Ja sitten on kimalletta enemmän kuin riittävästi. Mitään tuijottelua nämä eivät kuitenkaan aiheuttaneet. Lisäksi pois liotellessa lähti turhan paljon geelilakkaa mukana, joten en pitänyt näistä siinäkään vaiheessa.

2 kommenttia:

  1. Kauniit! Mulla on ihan sama juttu: käyttämättömissä on tosi monta glitterlakkaa. Kunpa muistaisin tämän kun seuraavan kerran tekee mieli tilata jotain glitteriä... -Papu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikähän se tosiaan saa aina ja joka kerta unohtamaan sen, että ne glitterit jää käyttämättä. Jostain syystä ne vaan siellä pullossa aina näyttää niin ihanalle!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...