1.12.2012

Tikkuprojekti, osa 6


2012-12-1_1

2012-12-1_2

For Audrey oli yksi ensimmäisiä lakkoja, jonka ostin. Se on sen verran klassikko, että kaikki ovat siitä ainakin kuulleet. Monaco Blue on glitterilakka, joka vaatii alleen jonkin toisen lakan. Minä en ainakaan jaksa kerrostaa sitä peittävyyteen asti... Live it up on myös ärsyttävän ei-peittävä. Ja Golden Rose on ainoa sinisestä menevä hololakkani. Vaikka aika vaalea se on.

2012-12-1_3

2012-12-1_4

Bahamian Escapen ostin vaaleansiniseksi lakaksi. Se ei kuitenkaan ole kovin vaalea, vaan ehkä lähinnä taivaansininen. Jatkan siis edelleen täydellisen vaaleansinisen etsimistä. Jännän vaikeaa se on, jostain syystä vaaleansininen ei näytä kuuluvan kenenkään valikoimiin. Siknny Dip on neonsininen, eli ei oikein pietä ja kuivuu mataksi. Värikään ei ole minulle paras mahdollinen.

Dorothy Who? odottaa vielä kynsille pääsyä. Kunnon sininen glitteripommi se kyllä on. Mermaid Dreams ja Dream Stream ovat aika lähelle samat. Mutta kyllä niistäkin sen verran pientä eroa löytyy, että saavat molemmat olla. Misan lakassa on noita glasfleckejä jotka toisesta puuttuvat.

6 kommenttia:

 1. Täällähän sataa lunta :o Hienoa!! :3

  Minäkin haluaisin jonkun todella vaaleanlakan :) Sellainen todella pastellinen olisi aika kiva.

  Olen seuraillut tätä tikkuprojektiasi ja täytyy myöntää, että tykkään. Hauskaa nähdä millaisia lakkoja omsitat (ja mitkä joutuvat toivelistalle x)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vähän koittaa luoda jouluista tunnelmaa :)

   En kyllä millään voi ymmärtää, miksei oikeasti ole olemassa kunnon pastellista vaaleansinistä lakkaa. Ne vähät mitä löytyy, ovat sitten jotain harmaaseen taittavia. Saa kyllä vinkata, jos jostain löytyy...

   Kiva kuulla etten aivan turhaan näitä esittele :D

   Poista
 2. Itselleni the vaaleansinisenä lakkana on Models Ownin Baby Blues. Aivan mahtava lakka! Harmi vain, että Seppälä lopettaa Modelsien myynnin ja noita saa tilattua vain netistä sekä en ole nähnyt puoleentoista vuoteen BB:tä kaupoissa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä googlata, kiitos vinkistä! Itse en tosin hirveästi MO;n lakoista ole tykännyt, mutta aina voi kokeilla. Jos niitä nyt jostain saisi ostettua...

   Poista
 3. Tätä sun tikkuprojektia on edelleen mukava seurata, mutta alkaa kyllä jo pikkuhiljaa pännimään kun omani eivät saavu!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva ettei tää vielä ole alkanut tympimään :)

   Yritän pitää peukkuja pystyssä sille, että omat tikkusi viimein saapuisivat!! Ihmeen kauan niissä vaan menee...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...