13.12.2012

Tikkuprojekti, osa 10

Jaksaa, jaksaa :) Vielä on tikkuja, mutta ihan pian pyörähtää käyntiin tämän blogin ensimmäinen teemaviikko! Sellaista kun kerran toivottiin.

2012-12-13_1

2012-12-13_2

Eli olemme edenneet sarjassamme oransseihin lakkoihin saakka. Jostain syystä näitä oransseja on täysin mahdotonta saada tallentumaan kameralle oikean värisinä. Nämä ylemmät lakat ovat sentään jokseenkin sinne päin. Rising Star oli ensimmäinen OPIni. Se vain piti saada, jotenkin tuo väri vain on ihan täydellinen. Siis minun makuuni :) Arley on oranssi hololakka, joka myös miellyttää silmääni kovasti.

Endless Keys ja Totally Tangerine ovat molemmat todella nättejä, mutta kumpaakaan ei tahdo saada oikein peittäväksi. Pretty Sweet on turhan paksua minun mieleeni, en saa sillä siistiä jälkeä.


2012-12-13_3

2012-12-13_4

Ja tässä näette sitten, miten kamerani nosti kädet pystyyn. Näitä lakkoja ei vaan saanut kuvattua. Varsinkin alemmassa kuvassa nuo kaksi oranssia (Orly ja La Femme) näyttävät ihan hassuilta. Nyt täytyy vaan uskoa kun sanon että ne on oransseja :D :D

Melt Your Popsicle pääsikin kynsille jo moneen otteeseen. Tykkään siitä kovasti, mutta se ei kyllä käy jos haluat huomaamattomat kynnet. Tämä lakka näkuu kyllä ihan kirkolta kotiin asti! Cracklea en ole kynsille asti koskaan saanutkaan. No, jospa ensi kesänä sitten.

Gotta Have Fate ei taas ole sitten niin punainen mille näissä kuvissa näyttää. Lakkasin tällä kerran, eikä siitä jäänyt muistaakseni pahaa sanottavaa. I Eat Mainely Lobster on samaa sarjaa, ei pahaa sanottavaa. Ja Feel The Beat on ensimmäinen Color Clubini. Josta kyllä tykkään myös kovasti.

Oranssit kyllä ovat niin lemppareitani. En tiedä miksi, sillä päälleni en sitä väriä pue. Pitäisiköhän kokeilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...