18.12.2012

Glitteriviikko, päivä 2

Tämän glitteriviikon toisena päivänä en oo leijona. Päätin taas pistää pohjalle kerroksen lakkaa. En sitten tiedä onko siitä oikeasti apua vai ei, mutta ainakin voin kuvitella siitä olevan :)

2012-12-18_1

Kultaiseksi pohjaksi lakkasin Passionin, jonka kyllä ostin lähinnä leimaustarkoituksiin. Mutta onpa sillä nyt ainakin kerran lakattu kynnet kokonaankin. Ja voi olla ettei kovin usein tule vastaavaa tehtyä, sen verran hyvin kaikki pienetkin epätasaisuudet tämän alta näkyy.

2012-12-18_2

Glitteristä tällä kertaa vastaa aivan ihana I'm Not Lion. Vaikken glittereistä niin hirveästi perustakaan, tämä vaan on sitten todella nätti. Aurinkokin sattui pilkahtamaan pilven takaa jopa jossain välissä, eli tässä nykyään harvinaisempi ulkokuva.

2012-12-18_3

Ja tämäkin piti lopuksi matata. Jotenkin se ei vaan tästä kuvasta oikein välity. Kummasti se vain silmää kuitenkin miellytti. Pitkään saivat nämäkin lakat kynsillä olla. Ei ole muistikuvaa siitä, miten helposti nämä sai liotettua irti. Oletettavasti siis ei suurempaa ongelmaa ole ollut, foliot sormiin vaan ja lakat veks.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...