7.12.2012

Tikkuprojekti, osa 8


2012-12-7_1

Seuraavaksi kuviin pääsevät keltaiset, kultaiset, oranssit ja ruskeat lakat. Näiden kohdalla oli välillä vaikea vetää sitä rajaa, mutta tänne tulivat nyt ne rajatapaukset. Olisi muuten jäänyt jokseenkin ohueksi tämä viuhka :) Ja kuvasta näjyy, että tälläkin kameralla on vaikeuksia noiden oranssien kanssa. Katsokaa nyt tuota hehkua tuossa keskikohdalla!

2012-12-7_2

2012-12-7_3

Lähdetään tuolta keltaisesta päästä. Ja samantien todetaan, ettei minulla oikeastaan keltaisia ole. Tai on todella vähän. Ensimmäinen rajanveto käytiin heti tässä, sillä rivissä on ensimmäisenä Just Spotted the Lizzard. Tälle oli vaikeaa keksiä sitä oikeaa paikkaa, joten se nyt sitten on tuossa. Ihana lakka kaiken kaikkiaan!

Glowstick on neonkeltainen, eli rasittavan ohut ja kuivuu mataksi. Tähän se on lakattu ilman pohjaväriä, mutta kynnelle en sitä enää ala yrittämään ilman valkoista. Lemondrops on creme. Vertailupohjaa minulla ei ole, mutta olen kuullut kaikkien keltaisten olevan hankalia. Ei tämä mitenkään erityisen hankala ole, vähän paksun puoleista ja jälki tahtoo olla sotkuista, mutta kyllä tämä kivan keltaista on. Sun Kissed on shimmerinen keltainen. Hirveän peittävää tämä ei ole ja aika lirua muutenkin.

Seuraavat värit olivatkin sitten jo niin erilaisia, että päätin esitellä niitä vasta sitten seuraavassa postauksessa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...