21.12.2012

Glitteriviikko, päivä 5

Tällä kertaa testataankin itselleni hieman tuntemattomampaa merkkiä.

2012-12-21_1

Pohjat lakkasin tällä kertaa A Englandin Avalonilla. Oikein kaunis violetti lakka tämä on, vaikkakin se on lähes dupe yhdelle toiselle omistamalleni lakalle. Lakassa oleva pieni shimmer ei oikein näissä kuvissa näy, mutta googlaamalla löytyy kyllä paljon parempia swatcheja.

2012-12-21_2

Tähän kokeilin päälle sitten Laylan Ceramic Effect 52:ta. Enkä tykännyt. Jokin tässä yhdistelmässä vaan tökkii, vaikka kuinka sitten haluaisinkin tätä iquttaa. Vaan ei. Pitänee kokeilla mustan päälle, ainakin kuvissa se näyttä ihan kivalle. Mutta tällä kokemuksella jätän Fantasy Firen suosiolla hyllyyn. Tämä on kaiken järjen mukaan hyvin samankaltainen.

2012-12-21_3

Jälleen kerran mattalakka pelasti päivän. Jotenkin näitäkin jaksoi taas matattuna katsella. Vaikkei värisävy mattaamalla muutukaan, eli ei se sittenkään ollut vain ihonväristäni kiinni. Mutta minkäs sitä mieltymyksilleen vaan voi!

2 kommenttia:

  1. Nättejä lakkoja kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä määkin tosta Avalonista tykkään :) Mulle vaan käy turhan usein niin, että omilla kynsillä jokin kuvissa kuolaamani lakka ei olekaan kiva... No jospa tässä aikain saatossa oppii :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...