10.12.2012

Tikkuprojekti, osa 9

Joko alkaa nämä tikut tulla korvistakin ulos? Ei hätää, tässä ollaan jo hyvästi yli puolenvälin. Ihan pian on tiedossa taas kynsiäkin :)

2012-12-10_1

2012-12-10_2

Keltaisista siirytään sitten kultaisiin. Näitäkin on näköjään kertynyt yllättävän monta. Ja monen sävyisenä. Kaikkein keltaisin on Holy Grail, joka on sitä vanhaa satoa. Jos nyt ostaa saman nimisen lakan, se on jokseenkin erilainen. Champagne Bubbles on ensimmäisiä ostoksiani, enkä ihan vieläkään tiedä tykkäänkö siitä oikeastaan vai en. Flormar ei ehkä ole ihan niin kultainen, mutta menee se tuossa välissä :)

2012-12-10_3

2012-12-10_4

I'm Not Lion on kyllä todella nätti lakka. Tosin se on glitterinä hankala poistettava, mutta kyllä sen voi tälle anteeksi antaa. Kovin montaa crackle-lakkaa ei kokoelmistani löydykään. Tämänkin kanssa aloimme tulla toimeen sen jälkeen, kun tuon pienen sanan sen kyljestä bongasin. Make it golden on tuollainen kuorrutelakka. Flormarista saa kyllä peittävänkin.

Varsinaisia keltaisia ei kokoelmistani tosiaan juurikaan löydy, mutta näyttää näitä kultaisia kertyneen. Vaikken edelleenkään tiedä, sopiiko se ihonväriini vai ei.

2 kommenttia:

  1. Mulla tulee mutta se johtuu noista omista tikuistani:D Just lakkasin viimeiset tältä erää, koska kaikki ei mahdu jätän suosiolla osan lojumaan kaappeihin. Nyt pitäs vaan järjestellä ne jotenkin nippuihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan siinä kyllä hommaa lakata nuo kaikki :) Ja huomasin itsekin, että se lakkojen järjestely ei ollut se helpoin homma. Päädyin sitten tähän jokseenkin värien mukaiseen järjestykseen.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...