17.12.2012

Glitteriviikko, päivä 1

Tästä se sitten lähtee, tämän blogin ensimmäinen teemaviikko. Teema valikoitui nyt sen mukaan, että kynnet oli lyhyet. Eipä niitä silloin juurikaan koristella huvittanut, joten piti yrittää keksiä tapoja saada kivat kynnet ilman sen kummempia koristeluja.

Siksipä nyt on edessä glitteriviikko. Joka päivä on tiedossa lakkaukset, joissa itse lakka on sen verran upea ettei se sen kummempia koristeluja tarvitse. Samalla voi ihailla, miten kynteni kasvavat :) Näitähän on siis lakattu siitä asti, kun kynteni katkesivat lähes kokonaan.

2012-12-17_1

Aluksi pohjalle on lakattu Liquid Leatheria. Kuvassa ei ole lainkaan päällyslakkaa, joten tämä on todella kiiltävä ihan sellaisenaan. Halusin pistää pohjalle lakkaa, jottei poistaminen olisi aivan niin tuskallista.

2012-12-17_2

Ensimmäisenä glitterinä kynsille pääsi OPIn Metallic 4 Life. Tämä olisi peittänyt ilman pohjalakkaakin, mutta kuuleman mukaan poistaminen on kaikkea muuta kuin kivaa. Glitteriä on vain yksi kerros pohjalakan päällä eikä glittereitä ole pahemmin pullosta kalasteltu. Oikein mukava glitteri siis.

2012-12-17_3

Ja koska monet tuntuvat pitävän glitteristä matattuna, päätin kokeilla sitäkin. Jotenkin se antoi tälle lakkaukselle vielä ihan uuden ulottuvuuden! Eivätkä nämä kynnet todellakaan kaivanneet mitään tähän lisää. Yhtään ei tuntunut siltä, että tähän olisi pitänyt saada lisää koristeita.

Poistaminen sujui ihan kätevästi foliomenetelmällä. Varmaankin hinkata olisi saanut, jos olisin tätä muuten yrittänyt saada irti.

2 kommenttia:

  1. Hienot! Glitteriviikko kuulostaa tosi hyvältä :D lisää glitteriä vaan ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiva että aihevalinta miellyttää!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...