29.11.2012

Tikkuprojekti, osa 5


2012-11-29_1

2012-11-29_2

Niin, minähän en ole yrittänyt etsiä sitä omasta mielestäni täydellistä mintunvihreää... Lohdullista tässä rivissä on sentään se, että kaikki lakat ovat selvästi eri värisiä. Yhtään dupea en siis ole vielä onnistunut hankkimaan :) Blue-Ming alkaa olemaan aika lähellä täydellistä. Ja viimeisenä on tuo yksi vihertävä holo, jota ei sentään voi mintunvihreäksi nimittää.

2012-11-29_3

2012-11-29_4

Muutenkin näköjään nämä sinivihreät sävyt vaan iskevät :) En olisi tajunnut omistavani näin paljon niitä, jos en olisi tätä tikkuprojektia toteuttanut.

Nyt ei oikein runosuoni syki, mutta jos jostain lakasta pitää saada lisätietoja, vastailen kyllä kommentteihin!

2 kommenttia:

 1. Blue-Ming on kyllä minunkin suosikkini mintuista -joita on _monta_ :) Isadoralla on lähes dupe mutta sitä ei saa mistään enää jotes säästelen omaa pulloani. Niissä on pienen pieni ero ja kyllä Isadora on kauniimpi.

  Oma tikkuprojektini nytkähti liikeelle, aloitin eilen ja olen saanut China Glazet sekä Color Clubit lakattua. Etenen merkeittäin, se tuntuu ehkä selkeämmältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että jollakin muullakin on kertynyt noita minttuja :) Isadoraa ei itselläni olekaan yhtään.

   Onnea projektille! Itsekin kyllä lakkasin nämä merkkien mukaan, mutta sitten tuntui järkevimmälle järjestää ne värien mukaan. Yhtään dupeahan en tarkoituksella ole hankkinut, mutta joitain kyllä on sellaisia mitkä ovat aika lähellä...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...